Game Demos

A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z-0123...
Genre :  15 oktober 2013
LEGO Marvel Super Heroes
LEGO Marvel Super Heroes bevat weer de vertrouwde gameplay die we van de LEGO-games kennen. Het spel speelt zich ditmaal af in het Marvel-universum wat betekent dat we aan de slag kunnen met onder andere Thor, Spider-Man, Iron Man en Deadpool. Qua slechteriken zien we onder andere Loki en Galactus terug, deze schurken hebben een plan bedacht om de aarde te vernietigen. Nick Fury roept de hulp in van de Marvel Heroes om dit plan te verijdelen.
Statistieken:
Aantal demo downloads: 383
Gemiddeld: 2 per dag
Reacties
Gepost door Dondonz op dinsdag 15 oktober, 2013 om 10:20:18 quote

Prince of Persia

125 posts
Hier hebben we veel te lang op moeten wachten.
Gepost door JaChKa1802 op vrijdag 12 september, 2014 om 19:02:30 quote

Sonic

242 posts
welke mensen hebben een ps4,3 of x360 en willen dit spelen
Genre :  08 april 2014
LEGO The Hobbit
Nadat eerder onder andere al het Star Wars, Batman, Harry Potter en Marvel-universum in een LEGO-game verkend konden worden, is het nu de buurt aan de eerste twee films van The Hobbit-trilogie. Natuurlijk bevat ook LEGO The Hobbit weer de vertrouwde gameplay die we eerder zagen in de talloze voorgaande LEGO-games. Toch worden er ook enkele vernieuwingen ge´ntroduceerd, waaronder het verzamelen van loot, het bouwen van kamers en constructies om puzzels op te lossen, het meenemen en gebruiken van meerdere personages, het samenwerken om sterkere aanvallen uit te voeren en het verkrijgen van wapens door de verzamelde loot.

Helaas is er nog geen directe download beschikbaar. Download de LEGO The Hobbit demo hier.
Genre :  12 maart 2014
Moved by Darkness
Moved by Darkness is een enge indie-game die zowel in kleur als in zwart-wit kan worden gespeeld. In deze demo krijg je alvast een voorproefje van deze game... als je dat tenminste durft.
Genre :  27 februari 2014
Cylne
Cylne is een surrealistische game waarin het draait om het ontdekken van een surrealistische wereld. Deze wereld is gevuld met raadsels die je op kunt lossen. In deze demo krijg je een eerste versie van het eerste hoofdstuk van deze game voorgeschoteld. Let wel op: deze demo is, in verband met felle lichten en lichtflitsen, niet geschikt voor mensen met epilepsie.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Aflevering 236 - de week van de Xbox One, zaterdag 06 september 2014
Prijsvraag: Win de Hyrule Warriors Limited Edition
Prijsvraagvrijdag: Win een mooi T-shirt van The Crew!
GN Kalender: September 2014
Download GamersNET nu op je iPhone
Advertentie

Meest gedownloade demos