Game Demos

A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z-0123...
Genre :  11 juli 2011
Minecraft
Minecraft is oorspronkelijk ontwikkeld door Markus 'Notch' Persson, ge´nspireerd door games als Rollercoaster Tycoon, Dwarf Fortress en Dungeon Keeper. Hij deed dit onder de naam van zijn bedrijf 'Mojong Specifications'. De game heeft twee versies, een alpha en een classic versie. Hoewel beide versies een single- en een multiplayer hebben, is de classic gratis te downloaden. De Alpha versie tegen een betaling downloadbaar.

Wel draait de Classic versie enkel om het 'bouwen' en heeft het een unlimited aantal blokken. De Alpha versie heeft extra's zoals monsters en de speler heeft meer vrijheid in het bouwen. Sinds de release update Mojong Specifications de game herhaaldelijk en is er aangekondigd dat er een beta versie aan zit te komen.

Spelers van de Alpha versie moeten blokken 'minen' en die gebruiken om gebouwen te beschermen tegen monsters. Daarbij kunnen ze speciale gesteenten vinden. De speler kan zijn eigen wereld uitbreiden door nieuwe 'gebieden' te ontdekken. De gehele Minecraft wereld is volgens de ontwikkelaar maximaal acht keer de oppervlakte van de aarde.

In deze demo kun je 100 minuten lang Minecraft uitproberen. Tijdens deze 100 minuten kun je zoveel werelden aanmaken als je wilt, maar als je tijd op is dan kun je niet meer bij deze werelden.
Statistieken:
Aantal demo downloads: 41677
Gemiddeld: 24 per dag
Reacties
Gepost door Eragon666 op maandag 11 juli, 2011 om 18:12:31 quote

n00b

12 posts
Er is herhaaldelijk aangekondigd dat er een beta versie komt? Die is er al vanaf 21 December hoor... rond 11 november komt zelfs de volledige versie uit. Ik zou dit stukje nog maar even goed doorlezen redactie....
Gepost door cookymonster op maandag 11 juli, 2011 om 18:16:04 quote

GN "Commander"

1149 posts
dit gaat nog meer mensen in de minecraft wereld brengen dit is een zeer zaak

Eragon666 heeft inderdaad gelijk er staat toch wel een foutje in het artikel

Gepost door Nn3m3s1sS op maandag 11 juli, 2011 om 20:43:44 quote

Duke Nukem

406 posts
De demo?? Gewoon de volledige game kopen! Was eerst nogal sceptisch over deze game maar wat een geweldig spel zeg!
Genre :  08 april 2014
LEGO The Hobbit
Nadat eerder onder andere al het Star Wars, Batman, Harry Potter en Marvel-universum in een LEGO-game verkend konden worden, is het nu de buurt aan de eerste twee films van The Hobbit-trilogie. Natuurlijk bevat ook LEGO The Hobbit weer de vertrouwde gameplay die we eerder zagen in de talloze voorgaande LEGO-games. Toch worden er ook enkele vernieuwingen ge´ntroduceerd, waaronder het verzamelen van loot, het bouwen van kamers en constructies om puzzels op te lossen, het meenemen en gebruiken van meerdere personages, het samenwerken om sterkere aanvallen uit te voeren en het verkrijgen van wapens door de verzamelde loot.

Helaas is er nog geen directe download beschikbaar. Download de LEGO The Hobbit demo hier.
Genre :  12 maart 2014
Moved by Darkness
Moved by Darkness is een enge indie-game die zowel in kleur als in zwart-wit kan worden gespeeld. In deze demo krijg je alvast een voorproefje van deze game... als je dat tenminste durft.
Genre :  27 februari 2014
Cylne
Cylne is een surrealistische game waarin het draait om het ontdekken van een surrealistische wereld. Deze wereld is gevuld met raadsels die je op kunt lossen. In deze demo krijg je een eerste versie van het eerste hoofdstuk van deze game voorgeschoteld. Let wel op: deze demo is, in verband met felle lichten en lichtflitsen, niet geschikt voor mensen met epilepsie.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Daniel, Tom en Peter bereiden zich voor op de E3 | GamersNET RADIO #318, zaterdag 11 juni 2016
Win al onze gescoorde E3 2016 goodies! | Goodie give-away
Alles over de E3 2016
GN Kalender: Juni 2016
Zorg jij ervoor dat er een GamersNET eSports Team komt?
GamersNET T-shirt infomercial | Koop nu, we zitten voor u klaar!
Download GamersNET nu op je telefoon
Advertentie

Meest gedownloade demos