GamersNET.nl V4 Games

Game Demos

A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z-0123...
Genre :  16 september 2010
FIFA 11
FIFA 11 bouwt voort op de succesformule van FIFA 10. In deze 2011-editie krijg je te maken met diverse nieuwe elementen, zoals Personality+ en Pro Passing. Personality+ is een systeem dat de individuele vaardigheden van een speler beter weergeeft tijdens het spelen, zodat je nog beter verschilt merkt tussen spelers met verschillende kwaliteiten. Pro Passing maakt het passen op het veld meer afhankelijk van jouw eigen vaardigheid om spelers te besturen en de betreffende spelsituatie. Op deze manier kan je niet meer zomaar blind met een paar knoppen ingedrukt het hele veld over tikken. In deze demo kun je spelen met: Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen en Olympique Lyonnais.
Statistieken:
Aantal demo downloads: 36136
Gemiddeld: 21 per dag
Reacties
Gepost door Lashrom op donderdag 16 september, 2010 om 00:16:44 quote

GN "Sickness"

2895 posts
Demo onlangs gespeeld en het is zeker sterk verbeterd. Ze hebben het dit keer echt moeilijker gemaakt en scoren gaat niet meer zo makkelijk. Pasen gaat ook niet zo vloeiend één keer aanraken. Het is echt van kaatsen, is het hard dan aannemen en weer kaatsen. Penalty's hebben ze gedaan net zoals World Cup 2010. Wat ze natuurlijk ook heel goed hebben gedaan en het niet meer zo makkelijk is om penalty's te nemen. Het arena hebben ze natuurlijk ook wat aan gedaan, nu begin je op verschillende plekken en je kan ook als keeper spelen en de ballen tegen houden. Kleine bugs, maar daar erger je niet aan.
Gepost door colin_kazim op donderdag 16 september, 2010 om 02:17:55 quote

Pong

31 posts
zojuist de demo gedownload en gepseeld..

FIFA 11 is sterk verbeterd ten opzichte van FIFA 10. Het passen gaat niet meer zo vloeiend, je moet beter richten, snelheid bepalen en één keer raken gaat bijna niet meer. Ook zijn de afstandschoten verbeterd, met Van Persie en Del Piero heb ik talloze goals van 30 á 40 meter. In FIFA 11 gaat dat echt niet meer zo gemakkelijk. Je kunt nu wel makkelijker 1 op 1 scoren, dit verhoogt realisme. Met FIFA 10 kan je met spelers zoals Rooney, Tevez, Iaquinta op een rare wijze 1 op 1 missen. Wat voor veel mensen wellicht de reden kan zijn om FIFA 11 te kopen is dat de keeper niet zomaar (half) uitkomt, waardoor je steeds weer een goal tegen krijgt door middel van een lobje. Uiteraard zijn er nog veel meer verbeteringen, download de demo zou ik zeggen..

Gepost door agovv1913 op donderdag 16 september, 2010 om 06:08:30 quote

Pong

46 posts
dit maakt het wachten wat draagzamer
Genre :  08 april 2014
LEGO The Hobbit
Nadat eerder onder andere al het Star Wars, Batman, Harry Potter en Marvel-universum in een LEGO-game verkend konden worden, is het nu de buurt aan de eerste twee films van The Hobbit-trilogie. Natuurlijk bevat ook LEGO The Hobbit weer de vertrouwde gameplay die we eerder zagen in de talloze voorgaande LEGO-games. Toch worden er ook enkele vernieuwingen geïntroduceerd, waaronder het verzamelen van loot, het bouwen van kamers en constructies om puzzels op te lossen, het meenemen en gebruiken van meerdere personages, het samenwerken om sterkere aanvallen uit te voeren en het verkrijgen van wapens door de verzamelde loot.

Helaas is er nog geen directe download beschikbaar. Download de LEGO The Hobbit demo hier.
Genre :  12 maart 2014
Moved by Darkness
Moved by Darkness is een enge indie-game die zowel in kleur als in zwart-wit kan worden gespeeld. In deze demo krijg je alvast een voorproefje van deze game... als je dat tenminste durft.
Genre :  27 februari 2014
Cylne
Cylne is een surrealistische game waarin het draait om het ontdekken van een surrealistische wereld. Deze wereld is gevuld met raadsels die je op kunt lossen. In deze demo krijg je een eerste versie van het eerste hoofdstuk van deze game voorgeschoteld. Let wel op: deze demo is, in verband met felle lichten en lichtflitsen, niet geschikt voor mensen met epilepsie.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Aflevering 282 - Over Tinder met hele leuke bellers!, zaterdag 22 augustus 2015
Prijsvraagvrijdag: Win een machtig mooi Might & Magic Heroes VII-shirt!
Prijsvraag: Win Until Dawn
Alles over de Gamescom 2015
Member van de Maand: juli / augustus
GN Kalender: Augustus 2015
Download GamersNET nu op je telefoon
Advertentie

Meest gedownloade demos