Game Demos

A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z-0123...
Genre :  13 september 2011
FIFA 12
Het is zover! Voetbal liefhebbers kunnen eindelijk aan de slag met de demo van FIFA 12. In de demo kan er met de volgende teams worden gespeeld; FC Barcelona, Arsenal, Manchester City, Marseille, Borussia Dortmund en AC Milaan. De westrijden duren 3 minuten per helft en worden op het gras van het Eithad Stadium, het stadion van Manchester City, gespeeld.
Statistieken:
Aantal demo downloads: 22717
Gemiddeld: 14 per dag
Reacties
Gepost door R1chardTM op dinsdag 13 september, 2011 om 14:06:49 quote

GN Crew Meubilair

4328 posts
Er zijn wat problemen met de demo. Hier ook wat oplossingen. Je kunt de demo niet installeren; verwijder FIFA 11 van jouw PC, of volg deze tips. FIFA 12 crashed bij het opstarten met een controller; buttonDataSetup.ini van je FIFA 11 save folder en plak deze in de save folder van FIFA 12.
Gepost door fdennis op dinsdag 13 september, 2011 om 15:04:41 quote

GN "Ultima"

1802 posts
Ben nu 3 jaar voor City echt zo blij dat ze nu ook het City stadion hebben prachtig gewoon alleen op PSN is de demo nergens te vinden hoor
Gepost door Fanta$y op dinsdag 13 september, 2011 om 15:45:55 quote

GN "DogLover"

4098 posts
Even gespeeld.. en eindelijk sinds fifa 08 is fifa weer normaal te spelen op de pc..

Ze hebben me waarschijnlijk overtuigd om dit jaar weer een fifa te kopen als pc gamer.

Genre :  08 april 2014
LEGO The Hobbit
Nadat eerder onder andere al het Star Wars, Batman, Harry Potter en Marvel-universum in een LEGO-game verkend konden worden, is het nu de buurt aan de eerste twee films van The Hobbit-trilogie. Natuurlijk bevat ook LEGO The Hobbit weer de vertrouwde gameplay die we eerder zagen in de talloze voorgaande LEGO-games. Toch worden er ook enkele vernieuwingen ge´ntroduceerd, waaronder het verzamelen van loot, het bouwen van kamers en constructies om puzzels op te lossen, het meenemen en gebruiken van meerdere personages, het samenwerken om sterkere aanvallen uit te voeren en het verkrijgen van wapens door de verzamelde loot.

Helaas is er nog geen directe download beschikbaar. Download de LEGO The Hobbit demo hier.
Genre :  12 maart 2014
Moved by Darkness
Moved by Darkness is een enge indie-game die zowel in kleur als in zwart-wit kan worden gespeeld. In deze demo krijg je alvast een voorproefje van deze game... als je dat tenminste durft.
Genre :  27 februari 2014
Cylne
Cylne is een surrealistische game waarin het draait om het ontdekken van een surrealistische wereld. Deze wereld is gevuld met raadsels die je op kunt lossen. In deze demo krijg je een eerste versie van het eerste hoofdstuk van deze game voorgeschoteld. Let wel op: deze demo is, in verband met felle lichten en lichtflitsen, niet geschikt voor mensen met epilepsie.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Tom en Peter met veel Star Wars en Pokemon GO | GamersNET RADIO #324, zaterdag 23 juli 2016
GN Kalender: Juli 2016
Alles over de E3 2016
GamersNET T-shirt infomercial | Koop nu, we zitten voor u klaar!
Download GamersNET nu op je telefoon
Advertentie

Meest gedownloade demos