GamersNET.nl V4 Logo
GamersNET.nl V4 Games

Star Wars: Clone Wars Adventures gamenieuws

Auteur: DaniŽl de Zwart op donderdag 9 mei 2013 om 12:48:41

Star Wars-licentie EA overlapt Sony's deal niet

Bron: VG247
Eerder deze week kondigde Electronic Arts aan dat het bedrijf exclusieve licenties had gekocht van Star Wars-titels bij Disney. Maar raakt dit ook de Star Wars-game die Sony Online Entertainment in ontwikkeling heeft? Nee. Sony zelf geeft aan dat haar titel Star Wars: Clone Wars Adventures veilig is gesteld.

De free-to-play game van het Japanse bedrijf is 'fully armed and operational' en overlapt niet de deal die EA heeft gesloten met Disney. Clone Wars Adventures is immers een licentie tussen Sony Computer Entertainment en Lucasfilm.

Star Wars: Clone Wars Adventures is fully armed and operational. This weekís announcement does not affect our current agreement with Lucasfilm.

Daarnaast zal EA mogelijk alleen specifieke titels uit gaan brengen. Of daar Star Wars 1313 bij zit, dat mogen we gaan hopen.

» Reacties [3]

Auteur: Richard Leurs op donderdag 3 juni 2010 om 12:48:25

Sony Online Entertainment komt met gratis Star Wars MMO

Sony Online Entertainment en LucasArts hebben aangekondigd bezig te zijn met een gratis online MMO die in het teken van Star Wars staat. Het spel, genaamd Star Wars: Clone Wars Adventures, zal vooral voor kinderen bedoeld zijn en is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie.

In de game kan gevochten en gepuzzeld worden, maar er zal ook een groot sociaal aspect worden ingebouwd. Verder zal er geld verdiend gaan worden via een micropayment-model, want echte fans van de game kunnen kledingstukken, items en accessoires kopen. Hieronder zijn alvast de eerste screenshots te vinden en in de herfst zullen we echt van de game kunnen gaan genieten.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [9]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Aflevering 253 - Peter en DaniŽl over de Game Awards 2014 en meer, zaterdag 24 januari 2015
Friday Night Live: aanstaande vrijdag met Super Smash Bros.
Kom a.s. donderdag gamen in de CoD-Havoc-bus bij GNHQ!
Prijsvraag: Win Amiibo's van Zelda en Wii Fit trainer!
Member van de maand: januari 2015
GN Kalender: Januari 2015
Het Fast Forward 2015 overzicht
Download GamersNET nu op je telefoon
Advertentie