Geen credit card meer nodig voor Xbox Live

Eind dit jaar is in Europa de volgende generatie van de online multiplayer gamingservice Xbox Live beschikbaar voor eigenaars van het Xbox 360 game- en entertainmentsysteem. Naast het Xbox Live Silver-lidmaatschap dat bij iedere Xbox 360 wordt geleverd, kunnen gamers voor slechts 59,99 een nieuwe wereld van online gaming beleven met een 12 maanden Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Belangrijk nieuws is dat voor het aanmaken een Xbox Live-account voor de Xbox 360 geen creditcard nodig is. Gamers kunnen een 12 maanden Xbox Live-abonnement gewoon in de winkel kopen, evenals een abonnementskaart voor drie maanden. Daarnaast is het mogelijk om via het Xbox Live Dashboard met een creditcard een verlenging van het Xbox Live-abonnement te kopen, voor periodes van een maand, drie maanden of twaalf maanden.

De volgende generatie Xbox Live zal gamers twee lidmaatschapsniveaus bieden. Xbox Live Silver is het standaard lidmaatschap voor iedereen met een Xbox 360, een breedband internetverbinding en een memory-unit of een harddisk. Het Xbox Live Gold-lidmaatschap biedt gamers de volledige Xbox Live online-beleving, voor slechts 59,99 per jaar (gemiddeld ongeveer 5 per maand).

Peter Moore van Microsoft Home Entertainment Division zegt:

“Met Xbox Live op Xbox 360 kan nu iedere gamer nu lid worden van de grootste online gaming-gemeenschap ter wereld. Met de keuze uit verschillende lidmaatschapsniveaus en tal van extras kunnen gamers optimaal genieten van hun games op het meest innovatieve game- en entertainmentsysteem tot nu toe. Onze bestaande twee miljoen leden kunnen tegen dezelfde prijs als voorheen gebruik maken van deze nieuwe online mogelijkheden, terwijl nieuwe gebruikers voor het eerst kennis kunnen maken met volgende generatie online gaming en entertainment.”

  1.   
    XGT_Spider's avatar

    Sow das duur elk jaar 55 euro uitgeven om online te kunnen gaan met je xbox.Voor de Ps2 moest je alleen ene kast kopen voor 25 euro.

  2.   
    gamer112's avatar

    dus je koopt dat ding je hebt dan 12 maanden al en als je geen creditkaart heb koop je een abonnementskaart en anders doe je het via creditkaart handig

    @Solider

    € 55,- is echt niet duur voor 1 jaar internet voor je pc kabel of telefoon is veel duurder

  3.   
    XGT_Spider's avatar

    ik vind het zonde van me geld maarjah ik blijf tog bij me ps2 netwerk

  4.   
    Peter Stout's avatar

    Okee ik ben een liefhebber, maar hebben jullie het Livenetwerk al wel eens vergeleken met het PlayStation netwerk? Dan weet je dat alles zijn prijs heeft. Wil niet zeggen dat het PlayStation netwerk niet goed is.

  5.   
    gamer112's avatar

    idd ps2 netwerk is best goed maar als je dat van de xbox ziet heb ik wel eens gezien dan denk je dat is echt goed en € 55,- maar voor 1 jaar dat is best weinig het is nog minder als een xbox 360 spel

  6.   
    gamer1's avatar

    ja bij de xbox kon je toch ook dingen downloaden of niet? en bij de ps2 kan je alleen online spelen en soms op centraal station kijken of er nieuws is van games

  7.   
    XGT_Spider's avatar

    Ik had gelezen op een of andere site dat je op de PS3 ook kan downloaden en die is dan wel FREE???

  8.   
    Firef0x's avatar

    is xbox live voor de “gewone xbox” ook zonder creditcard?? als de 360 ingaat?

  9.   
    Fawaka-W's avatar

    geef mij maar online op de pc is veel leuker e ndrukker 😀

  10.   
    punk's avatar

    geef mij maar PC daar kunt ge nonstop online 😀

  11.   
    Xarrot's avatar

    Hmm … een beetje WOW princiepe duss … nou, echt superduur vind ik het ook niet hoor. Eindelijk pakken ze het een beetje slim aan .. go gates! 😀

  12.   
    Fawaka-W's avatar

    go gates….. naah nooit :p
    respect voor micro maar echt niet voor die #@$@#$

  13.   
    gamer112's avatar

    wel slim van hem ik denk dat ik het gewoon bij die silver houd ik hoef niet persee online tegamen