Al vier miljoen Xbox Live downloads

Zoals iedereen wel weet, ligt de Xbox 360 in twee verschillende versies in de winkels. Het Core pakket komt met onder andere de console zelf, een controller en een abonnement voor Xbox Live Silver. Het duurdere Premium pakket bevat onder andere de console, een draadloze controller, een harde schijf en een abonnement voor Xbox Live Gold van één maand.

Het verschil tussen Xbox Live Gold en Silver is dat je met Gold wel online kunt gamen, met Silver kun je alleen gebruikmaken van de Marketplace en de Live Aware dienst. Via deze marketplace kun je gratis, of voor een aantal punten, die je los in de winkel kunt kopen, allerlei dingen downloaden.

Microsoft heeft nu bekendgemaakt dat er sinds de launch van de Xbox 360 er wereldwijd al meer dan 4 miljoen Xbox Live downloads zijn geweest via deze Marketplace. Hieronder vallen demo’s, muziek, trailers en andere dingen waarmee je je games op kunt leuken.

Er zijn wereldwijd al ongeveer 1,5 miljoen Xbox 360’s verkocht, waarvan de helft al verbinding heeft tot Xbox Live. Met een simpel rekensommetje komen we dus op het feit dat er per gebruiker al meer dan 5 downloads zijn gedaan.

  1.   
    Design's avatar

    dit is toch wel al vrij veel voor ergens in de beginfase 🙂 😉

  2.   
    Cirdan's avatar

    ja idd

  3.   
    Diede's avatar

    + Black Demo?
    Dan gaat dit aantal flink omhoog denk ik:)

  4.   
    Rhemme's avatar

    Black zal niet op de Xbox 360 verschijnen Diede, dus dan komt er ook geen demo van op de Marketplace te staan.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    @Diede

    er is geen blacck demo op de 360 alleen op de ps2

  6.   
    XGT_Spider's avatar

    en op de xbox

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    alleen op de ps2 xbox heb ik nog niks van gehoord dat daar een demo voor is