Demoversie van Full Auto gratis te downloaden via Xbox Live

Full Auto moet pas vanaf 17 februari in de winkels liggen, maar vanaf vandaag kun je de game al gratis uitproberen via Xbox Live. De demo is namelijk te downloaden via het Xbox Live Marketplace, het online distributiecentrum voor demo’s, skins, nieuwe maps, wapens en andere dingetjes voor al je Xbox 360-games.
De demo is 650MB groot, dus het zal wel een tijdje duren voordat je hem binnenhebt.


Men neme een auto, men zet daar 2 machinegeweren op (liefs met groot kaliber) en men doet er een “urban” setting achter. Dat is in grote lijnen Full Auto. In deze game zul je een ongeëvenaarde vorm van beuken en vernietigen meemaken. De details van de auto’s beloven veel, en ook de omgevingen zijn mooi vormgegeven. De “Unwreck” feature zorgt ervoor dat je de tijd in handen hebt. Denk hierbij aan het verlangzamen van tijd, waardoor je met meer precisie de die auto voor je rijdt kapot kan knallen. In de career mode zal je aan 60 events moeten deelnemen. Naast de career mode is er ook nog Tag, Pursuit, Arena en Rampage. Dit beloofd veel, mede door Xbox Live waarmee je jou vrienden ongelooflijk hard kan vernederen! Voor mij persoonlijk een game om naar uit te kijken.

Full Auto ligt dus vanaf 17 februari exclusief voor de Xbox 360 in de winkels.

  1.   
    Raking's avatar

    8) 😆 😀 😛 Heb het net gedownload en de RESULTAAT: ÜBERRR WREED 8) 😆 😀 😛

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    heb nog geen xbox 360 jammer genoeg kan hem niet spelen 🙁

  3.   
    Design's avatar

    vet 😀

  4.   
    Tom's avatar

    Hij is echt vet! Alles kan kapot: Auto’s, de straat, gebouwen enz.! Helaas sluit de demo zich wel naar één minicule race…