Starcraft Ghost naar de next-gen consoles, hopelijk…

Starcraft: Ghost had al anderhalf jaar geleden uit moet komen, maar de game blijft maar uitgesteld worden. Vooral nu ziet het er heel erg slecht uit voor de game waar Blizzard inmiddels al meer dan een half decennium aan sleutelt. Het bedrijf heeft namelijk aangekondigd dat het naar de toekomst kijkt en het zich op de next-generation consoles gaat richten. Starcraft: Ghost stond gepland voor de PlayStation 2 en Xbox maar het is nu nog onzeker of deze games overgezet zullen worden naar hun next-generation broertjes. Blizzard bekijkt nu of de game op de koers ligt die ze willen gaan varen op de nieuwe spelcomputers.

In StarCraft: Ghost speel jij met de vrouwelijke superelitecommando Nova van het Terran leger. Zij en haar wapens, gadgets, behendigheid en sluipkunsten maken haar tot een echte moordmachine. Je zult op de planeten Mar Sara en Aiur wat klusjes moeten opknappen zoals het infiltreren van vijandige bases, het stelen van informatie of het uitschakelen van een belangrijk plan of vijand. Naast het schieten met een groot high-tech wapenarsenaal is het ook mogelijk om in voertuigen te springen en daarmee de vijand te lijf te gaan.

Het is nog onduidelijk op welke platformen en óf StarCraft: Ghost nog gaat verschijnen. Het zal dus in ieder geval een next-generation console zijn, dus de PlayStation 3, Xbox 360 of Nintendo Revolution.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    laat ze het spel maar eens afmaken en uit brengen gewoon en niet weer uitstellen laat het maar op deze consoles uitkomen