Playstation 3 heeft te veel shooters en racespellen volgens Microsoft

Het ouderwetse moddergooien is nog altijd aan de gang. Ditmaal heeft Stephen McGill, hoofd van ‘Games and Entertainment UK’ bij Microsoft, zich negatief uitgelaten over het aanbod van Playstation 3 games. Er zouden te veel racespellen en shooters zijn en te weinig familiespelletjes. Zo rond Kerst zouden mensen zich meer thuis voelen bij de Xbox 360 line-up van dit moment.

    “If you look at the PS3 line-up it’s quite heavy in shooters and drivers. I’m pleased to say that our portfolio is quite appealing to the masses. We’ve got a great portfolio of games for kids, families, moms and girls. As you come into Christmas I think you’ll see our portfolio expand to over 300 titles with all the biggest franchises that everyone will want.”

Ook vertelde McGill dat Grand Theft auto IV en Halo 3 alleen naar de Xbox 360 zullen komen. Allemaal waar natuurlijk, maar feit blijft wel dat de Playstation 3 op dit moment met zijn eerste reeks games op de markt is. De Xbox 360 had in 2005 dezelfde ‘problemen’ met zijn aanbod. Waarschijnlijk zal het moddergooien nog wel even voort duren, we gaan vanzelf zien hoe de strijd zich ontwikkeld.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Zo vermoeiend dit.. 🙄

  2.   
    Cirdan's avatar

    oooh is mircosoft jaloers op sony? 🙄 arme microsoft toch….BOEIEND!

  3.   
    [D]ennis's avatar

    Te veel shooters :/ wie komt er nu met shooters 😛 racegames ben ik wel mee eens. En laat dat familiegames maar naar de Wii komen.

  4.   
    the_supremacy's avatar

    waar heeft die kerel t over? 😛
    ze hebben zeker niet naar de online game store gekeken.
    daar hebben ze namelijk zulke ubergames. zoals ducky 8)

  5.   
    Ariose's avatar

    “Ook vertelde McGill dat Grand Theft auto IV en Halo 3 alleen naar de Xbox 360 zullen komen.”

    WTF! GTA IV kwam toch ook op de PS3 uit, of heeft MS ineen Take2 overgenomen?

  6.   
    ChielB's avatar

    Tja, het blijft een stukje tegen-reclame. Ze moeten toch in het nieuws blijven komen tijdens de PS3-launch periode en dan is elk stukje publiciteit al iets, ongeacht wat ze zeggen…

  7.   
    Ariose's avatar

    Ook vertelde McGill dat Grand Theft auto IV en Halo 3 alleen naar de Xbox 360 zullen komen. Allemaal waar natuurlijk. Dus hieruit kan ik opmaken dat GTA IV dus echt alleen maar op de 360 komt?

  8.   
    The Chef's avatar

    Yup Ariose, geloof altijd een topman op z’n woord…. 😮

  9.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Uuh en dat zegt iemand waarvan zijn console (de Xbox 360) alleen máár groot-en-deels shooters en racers heeft dus doelloos dit 🙄 Microsoft weet dat ze het moeilijk gaan krijgen tegen de Ps3 doen ze dit maar 🙁 komop Microsoft doe niet zo flauw, verman je eigen 😆

  10.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Microsoft pakt Sony weer beet, en zo gaan we als maar weer door. 🙁

  11.   
    Ariose's avatar

    Allemaal PS3 Fanboys, Hou je mening lekker voor je! Jullie doen nu allemaal precies hetzelfde als MS… Gewoon elkaar afzeiken. Daar wordt ik zo ziek van!

  12.   
    dendon's avatar

    das kut ik wil gta iv op de ps3 kut zooi

  13.   
    Uchiha linkz's avatar

    lol de grootse bazen maar het blijven tog kinderen 😀

  14.   
    [D]ennis's avatar

    Denk je echt dat, GTA IV alleen op Xbox360 komt ? kom op zeg -_-” tuurlijk komt het op PS3 en nu PS3 fanboys koppen houden ! PS3 is te laat en te duur, dat kan ik wel geloven dat het duur is , maar ja ze komen allemaal met race games op te proppen. En de games die leuk zijn op de PS3 komen ook naar X360 of PC dus waarom zou ik een PS3 halen ^^

  15.   
    spysiem's avatar

    @Ariose

    Ik ben geen fanboy en ik zeg het alsnog: BOEIEND MICROSOFT, doe niet zo dom.

  16.   
    Ika Q's avatar

    Om eerlijk te zijn zitten ook meer race en shooters in de rekken, wat IK heb gezien . Maar er zitten veel andere games erbij zoals enchanted arms, Marvel alliance en vele andere (als ik heb goed heb), dus ik ben oneens met MS. Hoe dan ook microsoft en sony moeten liever hun meningen voor hun houden. Ik ben namelijk niet geintreseerd in dat soort monder gevechten. En de PS3 is nog maar net uit >.>

  17.   
    jan de man's avatar

    altijd dit gezeur van ik ben beter en dan zegt de andere ik ben beter nou ga lkkr weg en gta moet gwn voor elke console komen en we houden de familiegames voor de wii

  18.   
    Ariose's avatar

    @Spysiem

    Hiermee bewijs je het dat je het wel bent! Anders zou je wel zeggen. “Ik wordt zo ziek van dat gezeik enz. enz.”

    Verder ben ik benieuwd of die Topman gelijk krijgt over GTA IV.

  19.   
    Wesseltje1's avatar

    haha egt lol dit. 😀 Microsoft en Sony gunnen elkaar het licht in de ogen niet volgens mij.

  20.   
    Viperations's avatar

    GTA 4 is vooralsnog alleen voor x360 aangekondigd. Dus hij heeft nu (nog) gelijk. Of dat veranderd zien we vanzelf 😉

  21.   
    WoKingNL's avatar

    ik denk dat jullie het allemaal beetje verkeerd begrijpen of ik begrijp het gewoon verkeerd, hij bedoeld denk ik dat je alleen op de xdoos halo EN gta IV kan spelen hij bedoelt gewoon dat je geen halo heb op ps3 🙄
    hij zegt niet dat gta niet op ps3 komt (dat komt ie zowieszo wel)

  22.   
    Ranzaap's avatar

    Weet je wat ff tussen al het PS3 fanboy bugt heen.

    Ik heb sony dus nog nooit horen praten over een goede RPG Game voor de ps3.. Tot nu toe alleen nog maar race en shooters. En dat gezeur dat microsoft jaloers is vind ik onzin. Vooral omdat het heel veel PS3 fanboy gelul is.

    Microsoft heeft een goede concurent en dus gaan ze natuurlijk kijken naar de line-up want microsoft wil sony voor blijven natuurlijk.

    Maar ik vind dat de X360 Heel erg varieerd als we het over genre game hebben.
    En ik heb tot nu toe alleen nog maar Shooters en race games gezien voor de PS3, Nog geen RPG’s of andere genre’s dus microsoft heeft op een paar punten wel gelijk.

  23.   
    Cirdan's avatar

    RPG is ook niet iedereen zijn favoriete game om op een console te spelen hea 🙄