Demo Command & Conquer 3: Tiberium Wars binnenkort op Xbox Live

De strategische strijd met Command & Conquer 3: Tiberium Wars is voor PC-gamers al sinds eind vorige maand van start gegaan. Gamers met een Xbox 360 moeten daarentegen nog even een maandje geduld hebben, totdat de game ook op dat platform wordt uitgebracht. Deze versie zal gelijk zijn aan de PC-variant, alleen worden er enkele exclusieve multiplayer opties toegevoegd en tevens is het mogelijk om Xbox Live Vision te gebruiken.

Natuurlijk is het wel zo prettig als je een game eerst kunt uitproberen en daarom is er goed nieuws te melden, want Electronic Arts heeft namelijk aangekondigd dat er op korte termijn een demo van Command & Conquer 3: Tiberium Wars op Xbox Live Marketplace geplaatst wordt. Meer details over de releasedatum en inhoud van deze demo zijn nog niet bekend gemaakt.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars draait wederom om de strijd tussen de GDI (Global Defense Initiative),de Brotherhood of NOD en de Scrin. Hun leider, Kane, is weer terug op aarde in het jaar 2047 om een nieuwe stof te pakken zien te krijgen genaamd Tiberium. Dit heeft hij nodig om de mensheid te transformeren en zijn krankzinnige hersenspinsels waarheid te maken.

Op gameplaygebied belooft Electronic Arts met enkele nieuwe dingen te komen. Zo zul je tijdens de singleplayercampaign beloond worden voor je speelstijl doormiddel van nieuwe of extra sterke units, waar je tegenstander zich ook weer op aanpast. Daarnaast zijn er ditmaal veel meer opties om je eigen leger te bouwen. Je kunt eenheden met elkaar combineren doormiddel van genetica en klonen en zo minder zwakke punten krijgen in je leger. Daarnaast is het ditmaal mogelijk om een mobiele basis te bouwen. Uiteraard heeft de game ook weer een nodige grafische oppoetsbeurt gehad en moet de game weer een nieuwe standaard in het RTS-genre worden, net zoals Command & Conquer: Generals dat voor de 3D-RTS’en deed.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars is al verschenen voor de PC. De Xbox 360-versie zal straks nog volgen op 11 mei.

  1.   
    Ariose's avatar

    Vet, eindelijk weer eens een leuke demo op live.

  2.   
    Cirdan's avatar

    wie zegt dat het leuk is?:P

  3.   
    Redweed's avatar

    Geef mij maar de pcversie, speelt effe wat lekerder met muis, dat heb ik al gemerkt aan BFME2.

  4.   
    BobbyB's avatar

    ik heb zelf cc3 al op pc maar alleen het multiplayer is zo bagger met telkens connection lost. Dus maar kijken hoe dat gaat op 360 en kijken hoe het dan gaat met de controls ๐Ÿ˜›

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    ik vind de Aliens het een beetje verpesten eerlijk…

  6.   
    Lasso's avatar

    Redweed schreef, "Geef mij maar de pcversie, speelt effe wat lekerder met muis, dat heb ik al gemerkt aan BFME2."

    Maar voor de menschen die geen pc hebben… ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Mrn.'s avatar

    Redweed schreef, "Geef mij maar de pcversie, speelt effe wat lekerder met muis, dat heb ik al gemerkt aan BFME2."

  8.   
    Mrn.'s avatar

    Sorry bericht ging even niet goed ๐Ÿ˜› ! Maar ik zou hem ook liever op de P.C willen want met de muis speel je gewoon lekkerder!

  9.   
    Redweed's avatar

    BobbyB schreef, "ik heb zelf cc3 al op pc maar alleen het multiplayer is zo bagger met telkens connection lost. Dus maar kijken hoe dat gaat op 360 en kijken hoe het dan gaat met de controls :P"

    Er is een nieuwe patch die dat probleem oplost. V1.04 ๐Ÿ˜‰

  10.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Uuh ik zouw heel graag C&C 3 op de pc willen playen alleen pc trekt het gewon niet fatsoenlijk alles op low en dat verpest de game vind ik dus daarom wacht ik maar lekker op de Xbox 360 versie en ben daarom oowk heel blij dat er een demo van komt. CHECKEN! ๐Ÿ˜†

  11.   
    Remmie!'s avatar

    speelt nie zo lkkr op de 360 lijkt me ๐Ÿ™ maar ‘k heb m nog niet geprobeert dus

  12.   
    Nirusu's avatar

    Het lijkt mij ook niet echt geweldig op de X360. Doe mij de pc versie maar. ๐Ÿ˜€

  13.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Ik durf erom te wedden dat de besturing het zelfde is als Lord of The Rings ๐Ÿ™„ irrietant dus als je snel effe een zet wilt zetten, maar we zien wel waar het schip strand ๐Ÿ˜‰ (heb het over de 360 versie)

  14.   
    LennartvA's avatar

    Mij lijkt het ook wel een leuk spel.
    Alleen jammer dat ik geen Xbox 360 heb.. ๐Ÿ˜ณ