Dashboard update Xbox 360 vertraagd

De director of programming van Xbox Live heeft aangegeven dat we de Xbox 360 lente-update nog niet vandaag kunnen verwachten. De nieuwe dashboard update zal onder meer Live Messenger support bieden en stond gepland om vandaag uitgebracht te worden. Larry Hryb, beter bekend als Major Nelson, heeft op zijn blog echter geschreven dat “de update niet uitgebracht zal worden in de komende 24 uur”. Hij gaf tevens aan dat er oorspronkelijk gezegd was dat de update in de week van 7 mei zou verschijnen en niet specifiek op de 7e van deze maand.

    “Bringing the largest IM community in the world, Windows Live Messenger, to Xbox 360 makes sense, as Xbox Live has really become the largest social network on television,” zei Jerry Johnson, product unit manager van Live. “For our growing community of six million on Xbox Live, using Xbox 360 is a very social, connected experience. They are using Xbox 360 to play games, music, and movies while simultaneously communicating with one another through video, voice, and text chat. With this announcement we are simultaneously expanding the access of Xbox Live users to existing friends and family while introducing Windows Live Messenger users to the benefits of Xbox 360.”

De volledige lijst van de updates vind je hier.

Wanneer we de dashboard update kunnen verwachten is nog onbekend, maar het valt op te merken dat de update vooraf zou gaan aan de launch van Halo 2 voor Windows Vista en “Games for Windows – LIVE”. Aangezien Halo 2 is uitgesteld richting het einde van deze maand, zou het best eens kunnen zijn dat er daarom ook nog even gewacht wordt met het uitbrengen van de nieuwe lente-update.

  1.   
    MauriceV's avatar

    als ze gezegt hebben dat ie uitkomt in de WEEK ROND de 7e moet je ook niet gaan denken dat ie op de 7e uitkomt je moet niet dingen zelf gaan verzinnen ๐Ÿ˜•

  2.   
    ChielB's avatar

    mauricejuhhh schreef, "als ze gezegt hebben dat ie uitkomt in de WEEK ROND de 7e moet je ook niet gaan denken dat ie op de 7e uitkomt je moet niet dingen zelf gaan verzinnen ๐Ÿ˜• "

    Het feit dat Major Nelson zelf dit plaatst geeft al wel aan dat ook hij verwachte dat de update vandaag zou verschijnen. En hij is toch bijzonder goed op de hoogte van de stand van zaken, dus is er ook zeker niet zomaar iets verzonnen. Even afwachten dus… ๐Ÿ™‚

  3.   
    Rhemme's avatar

    Mogen ze wel opschieten, straks is het meer een zomerupdate.

  4.   
    Remmie!'s avatar

    idd 8) lijkt me wel vet wat die update inhoud ๐Ÿ˜† maar miss een beetje overbodig ๐Ÿ™„

  5.   
    Neolite's avatar

    deze update is inderdaad niet verkeert nee ๐Ÿ™‚ . Kan het wel gebruiken denk ik die messenger service op de 360 8)

  6.   
    JustRoel's avatar

    Echt heel vet, maar weet iemand wanneer dat keyboard uit komt. Wan msn zonder keyboard zuigt wel ๐Ÿ˜‰