Nieuwste lid van Super Smash Bros. Brawl duikt op

Nadat we onlangs al konden melden dat de website van Super Smash Bros. Brawl eindelijk online was, hebben we vandaag weer groots nieuws over misschien wel dé party game voor de Wii.

Al sinds de E3 is bekend dat het nieuwste lid van de Super Smash Bros. Brawl een zekere Pit zal zijn. Pit is een engel-achtig mannetje dat bewapend is met een heilige boog. Deze boog is natuurlijk perfect voor lange afstanden, maar voor de close-combat is het vrij nuttloos. Daarom is het mogelijk om de boog om te switchen naar twee zwaarden om eens goed op je tegenstander in te gaan hakken. Of Pit een echte klassieker zal gaan worden is nog maar afwachten, maar gelukkig zit de game ook nog boordevol met de bekende gezichten uit de vorige delen.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden. Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl moet ergens in 2007 verschijnen voor de Wii.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Cupido doet ook mee, ben benieuwd wat ie allemaal kan

  2.   
    Remmie!'s avatar

    Pit heet hij uit Kid Icarus…. en hij kan een beetje vliege met zn zwaard ronddraaien enz en boog sgiete.

  3.   
    Darkknight's avatar

    Het zat er aan te komen nouja ik speel xbox360 dus ik zou hem miss nooit tegen komen 😀

  4.   
    BKiller's avatar

    Echt een hak-en-tak poppetje. 😳