Ook Assassin’s Creed wordt speciaal met een Limited Edition

Nadat eerder vandaag al een GTA IV Special Edition werd aangekondigd, is het nu de beurt aan Ubisoft’s topper in wording, Assassin’s Creed, om in een speciaal jasje gestoken te worden. Volgens de berichten zal Ubisoft morgen een geheel nieuwe Limited Edition aankondigen van de game. Dat deze uitvoering ‘Limited’ heet en niet ‘Special’ duidt er meteen op dat deze versie in een beperkte oplage verstrekt zal worden.

De Limited Edition zal een tinnen verpakking krijgen en voorzien worden van diverse bonus items in de game. Daarnaast zal er een beeldje in zitten van de hoofdpersoon, Altaïr, Penny Arcade comics, een kleine strategy guide en korte films met een Assassin thema. Verder zijn er nog trailers, developer diaries, behind-the-scenes video’s, interviews met de producer en vele andere goodies gepland.

De Assassin’s Creed Limited Edition zal uitgebracht worden voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en zal in Amerika een prijskaartje krijgen van 69,99 dollar, wat 10 dollar meer is dan de gewone versie. Het is nog onbekend óf en tegen welke prijs we deze editie in Europa kunnen verwachten.

In Assassin’s Creed speel je Altaïr, een lid van de Assassijnen ten tijde van de Middeleeuwse kruistochten. In de game neem je zijn rol als sluipmoordenaar op je, zodat de game vooral zal bestaan uit observeren, sluipen en moorden. Wanneer je je ‘target’ hebt gekregen en je weet wie je volgende slachtoffer zal worden, heb je de keuze uit een scala aan mogelijkheden om de ongelukkige om het leven te brengen. Zo zul je hem/haar eerst kunnen observeren om diens dagelijkse route te ontdekken, waarna je een hinderlaag aanlegt en het slachtoffer een kopje kleiner maakt. Hierop zijn talloze variaties, ook omdat Altaïr erg lenig is (hij schijnt 50% van de vaardigheden van de Perzische Prins te hebben) en volgens Ubisoft alle kanten uit kan.

Assassin’s Creed zal in de loop van 2007 uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    darksouron's avatar

    doe mij maar het gewone spel 😉

  2.   
    Mick.W's avatar

    Voor dat tientje extra vind ik het wel de moeite waard.

  3.   
    arie de beuker's avatar

    Veel games komen tegenwoordig met een limited of special edition. niet dat dat erg is natuurlijk 😛

  4.   
    Neolite's avatar

    mooi spel jong assassins creed 8)

  5.   
    pandatomor's avatar

    Ze willen meer geld!

  6.   
    Design's avatar

    Ik hoef al die extra’s niet. Zolang ze maar een prima game afleveren, ben ik tevreden. 8)

  7.   
    Ruudjee's avatar

    It keeps getting better and better :D!

  8.   
    TotalPicnic's avatar

    DOEN!!!!