Player’s Pack: Black Edition van Rainbow Six: Vegas offline gehaald

Was er dinsdag nog het heugelijke nieuws dat er een grote update voor Rainbow Six: Vegas op de Xbox Live Marketplace stond, vandaag is het bericht wat minder leuk. Het Player’s Pack: Black Edition, de downloadable content waar het om gaat, is namelijk vandaag weer van de Xbox Live Marketplace gehaald. Zowel Microsoft als Ubisoft hebben hier geen duidelijke reden voor aangegeven, maar wellicht veroorzaakte de update problemen bij het spelen van de game.
Het lijkt ons haast wel zeker dat de update weer terug zal keren naar de Marketplace, maar wanneer dit het geval zal zijn, is nog volstrekt onduidelijk.

Deze update, die ongeveer 705 MB groot is, brengt je drie geheel nieuwe maps en twee aangepaste maps en is kost 800 Microsoft Points.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC en PSP.

  1.   
    SjaakSnel's avatar

    genaaid als je hem al gekocht hebt

  2.   
    Rhemme's avatar

    Ik denk niet dat gamers die er al voor betaald hebben, hun aankoop kwijt zijn. Immers als je betaalde gedownloade items verwijderd, kun je ze weer gratis opnieuw downloaden.

  3.   
    bubelss's avatar

    jammer 🙁 waarom dat ze dat offline hebben gehaald naja tis voor de meeste xbox bezitters niet echt iets om druk over te maken 🙂