Tomb Raider Anniversary komt alsnog naar de Xbox 360

Eerder deze week ontstond er al enige speculatie over een Xbox 360-versie van Tomb Raider Anniversary en deze lijkt nu onofficieel te zijn bevestigd. Eidos gaf destijds geen commentaar op het gerucht, maar een insider heeft CVG vertelt dat een Xbox 360-versie inderdaad op weg is.

Op de site van ESRB verschenen deze week vijf ratings van individuele levels, die waarschijnlijk als downloads op Marketplace worden gezet. De bron wist echter niet met zekerheid te zeggen of deze levels werkelijk als downloads verschijnen of dat de game in de winkels zal verschijnen.

Eidos gaf voorheen als reden voor het overslaan van de Xbox 360 dat het creëren van nieuwe high-textures te veel werk was. De Xbox 360-versie zal waarschijnlijk dus nog een flinke tijd op zich laten wachten.

Als je aan de gemiddelde gamer vraagt welke Tomb Raider het beste was, zullen de meesten deel één aanwijzen. Vernieuwend, reuze spannend en waanzinnig sexy! Maar als je nu terug kijkt op dat spel is het toch een beetje vergane glorie. Beperkte bewegingsvrijheid en grove graphics doen veel af aan de herinnering. Na tien jaar Lara Croft is er gelukkig Tomb Raider Anniversary in het vooruitzicht: een remake van het eerste deel met de techniek van vandaag de dag.

Tomb Raider: Anniversary is al uit voor de PC en PS2, een PSP, Xbox 360 en Wii-versie verschijnen nog.

  1.   
    The Illusionist's avatar

    Klinkt een beetje laks: ‘De Xbox 360 slaan we over, want dat is te veel werk.’ 😕

  2.   
    PaNNa's avatar

    Toch is het goed dat het op de 360 uitkomt 8)

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Vind het eigenlijk een beetje irritant spel 😛 Tomb Raider Legend was wel beter. Deze is dan misschien wel groter en herkenbaarder, Legend had meer leuke actie en makkelijke puzzels. De volgende Tomb Raider moet zoiets zijn als legend , maar dat zonder verrekijker 😆

  4.   
    Ariose's avatar

    😀 Eindelijk, maar nu heb ik TR al op de PC 🙄

  5.   
    denjaap's avatar

    Tomb Raider is niet echt mijn stijl

  6.   
    Warboy's avatar

    Hou hem maar!! als nog zo laat het uit brengen is wel erg..(zelf invullen) 😛