Xbox 360-demo The Darkness mogelijk uitgesteld tot na de release

De duistere game The Darkness gaat hard op weg richting de winkelrekken en voor veel gamers was de aankondiging van een demo ook zeer prettig nieuws. Helaas lijkt het er op dat men op onverwachte problemen is gestuit met de demo, waardoor deze niet voor de release van de game op Xbox Live Marketplace te bewonderen zal zijn. Het blijft uiteraard nog een gerucht en er wordt alles aan gedaan om de demo alsnog zo snel mogelijk online te zetten, maar de kans lijkt dus groot dat we nog wat langer geduld moeten hebben…

The Darkness is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken. In deze game zul je spelen met Jackie Estacado, een huurmoordenaar en lid van een maffiafamilie. Via zijn bloedlijn is hij in het bezit gekomen van een aantal kwade, eeuwenoude krachten. Vanaf het moment dat hij volwassen wordt treden deze in werking en Jackie moet ze onder controle zien te krijgen. Maar als dat eenmaal zover is, dan is hij ook echt niet te stoppen.

Starbreeze Studios heeft onder andere al The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay op hun CV staan en daarom hebben we het idee dat het helemaal goed gaat komen. Daarnaast springt men zeer zorgvuldig met de verhaallijn om. Bij Starbreeze hebben ze namelijk geen stripboeken lukraak overgezet, maar verschillende hoofdstukken in het spel gestopt, die zij geschikt achtten voor een actievolle gameplay.

The Darkness zal op 29 juni verschijnen voor de Xbox 360 en Playstation 3.

  1.   
    Tom's avatar

    Tot erna? Ik verwachtte eigenlijk een voortijdige demo, nu moeten we eerst wachten tot de release, om vervolgens dat kreng te downloaden. Ach, geduld tonen dan maar.

  2.   
    JustRoel's avatar

    Ach voor zo’n vette game kan ik dat wel opbrengen

  3.   
    ChielB's avatar

    Tharduz schreef, "Tot erna? Ik verwachtte eigenlijk een voortijdige demo, nu moeten we eerst wachten tot de release, om vervolgens dat kreng te downloaden. Ach, geduld tonen dan maar."

    Een voortijdige demo was inderdaad ook de bedoeling. Het kan natuurlijk nog steeds, maar het is geen zekerheidje meer dat we nog voor de release de demo kunnen spelen.

  4.   
    games-are-things-in-live's avatar

    The darkness?!!! Die komt toch ook uit op de ps3 ???? 😕

  5.   
    ChielB's avatar

    games-are-things-in-live schreef, "The darkness?!!! Die komt toch ook uit op de ps3 ???? 😕 "

    “The Darkness zal op 29 juni verschijnen voor de Xbox 360 en Playstation 3.” Even lezen en je weet het! 🙂

  6.   
    Ariose's avatar

    Ik dacht juist dat The Darkness eerst op de 360 uitkwam en later pas op de PS3? 😕

  7.   
    The Illusionist's avatar

    Jammer, een demo voor de release is altijd wat handiger.

  8.   
    BARTNuiten's avatar

    [b]eindelijk gaat de ps3 eens voor op de 360 hopelijk is dit de toekomst 😀