E3: Meer specifieke details en foto’s redesign PlayStation Portable

Op de persconferentie van Sony heeft Kaz Hirai, directeur van het bedrijf, gisteren een redesign van de PlayStation Portable getoond. Deze tweede versie van Sony’s handheld zal qua uiterlijk niet veel verschillen van het huidige model, dat sinds 2005 op de markt is. Wel is het apparaatje een derde lichter, 19% dunner en zou het de games sneller kunnen laden. Ook is de batterijduur aangepakt, die is namelijk flink opgeschroefd doormiddel van een sterkere accu die ook nog eens een stuk lichter is in gewicht.

Een andere nieuwe functie is de TV-out poort, waarmee je de PSP aan een televisie kunt koppelen waardoor de beelden van de PSP in hoge kwaliteit op het televisiescherm worden getoond.

Wanneer deze vernieuwde PSP in de winkels zal komen te liggen, is nog niet bekend. Wel is er al een prijskaartje aan gehangen, van $199,99 dollar. Hij is verkrijgbaar in het zwart, wit en zilver.

  1.   
    para's avatar

    beeld is volgens mij wel wat groter of lijkt dat zo

  2.   
    spysiem's avatar

    hmmm oude is mooier maar de nieuwe fijner denk ik 🙂

  3.   
    blackhawk1's avatar

    beetje breed beeld wanneer komt hij in europa/nederland uit

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    idd beeld is iets groter en hij is dunner dat is wel beter

  5.   
    Mrn.'s avatar

    Dan ga ik denk ik liever de nieuwe versie kopen dan de oude 😛 .

  6.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    ik zie niet echt veel verschil

  7.   
    Kenneloth's avatar

    Hoop dat het probleem met de dode pixels dan ook helemaal weg is, misschien dat ik me dan zo’n ding in huis zal halen. 🙂

  8.   
    touchdown's avatar

    misschien dat ik hem ooit haal maar weet ik niet zeker want ik ga nu veel meer doen met me 360

  9.   
    Fredje's avatar

    Hoe kan je nu een schermpje van een paar honderd pixels groot deftig uitvergroten op een tv met een veel groter scherm? En gaat die hoge beeldkwaliteit niet de laadtijden verlengen en meer plaats op de UMD innemen?

  10.   
    Scuderia's avatar

    Nou niet zo heel erg interessant… Hij is amper verandert. Alleen het beeldscherm is groter. Ik zou gewoon een oude kopen die is stk gedkoper 🙄 .