Capcom komt met hun line-up voor de Tokio Game Show van dit jaar

Na de onlangs gehouden Games Convention in Leipzig, staan we nu al te trappelen voor de Tokio Game Show, die van 20 tot en met 23 september plaats zal vinden. Grote namen als Capcom zullen daar veel nieuws laten zien.

Capcom houdt zich voornamelijk bezig met Nintendo, zo zullen we voor de Wii de volgende titels zien: We Love Golf, Resident Evil: Umbrella Chronicles en Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure. Voor de DS zal er nieuws van Mega Man Star Force 2 en Wantame Music Channel Doko Demo Style gepresenteerd worden. Er staan nog drie titels op stapel waar we nog niks over mogen weten, maar stiekum hopen we op een preview van Resident Evil 5.

Devil May Cry 4 is natuurlijk aanwezig voor de PlayStation 3 en Xbox 360, maar zelfs voor de oude vertouwde PlayStation 2 komt er nog een Capcom titel uit: Sengoku Basara 2 HEROES zal voor dit systeem gepresenteerd worden op de TGS.

  1.   
    Menno Schellekens's avatar

    ik kijk echt uit naar TGS, vooral om te zien wat Sony uit de hoge hoe tovert! de focus op de Wii is jammergenoeg wel heeel groot. Zack en Wiki ziet er bijvoorbeeld best leuk uit maar niet zo cool als Devil May Cry ofzo 😆

  2.   
    claafie's avatar

    ja, je merkt wel dat de nadruk op de WII ligt 🙁 🙄 😛

  3.   
    martijnvi1's avatar

    ach voor de wii mag ook best wel een keer een vet spel uitkomen