Nieuwe Command & Conquer first-person shooter in ontwikkeling?

Het is een bekend fenomeen: het opduiken van geruchten op basis van geplaatste vacatures en vandaag is het ook weer eens zover. Volgens een vacature op de officiรซle EA website is de EA Los Angeles divisie, die onder andere de leiding heeft over de Medal of Honor en Command & Conquer franchises, op zoek naar een sound designer die zal gaan werken aan geluidseffecten, dialogen en muziek voor een next-generation first-person shooter. Het betreft een aankomende game gebaseerd op een “zeer herkenbare en leidende sci-fi franchise”.

Enige tijd nadat dit gerucht in het nieuws kwam verwijderde EA het woord “sci-fi” uit de vacature, maar we hebben het dus al gespot. Kunnen we ons gaan opmaken voor een vervolg op Command & Conquer Renegade misschien?

  1.   
    Sacul's avatar

    Ik las laatst iets dat het Renegade zou worden, maar dan met RA2 style. Zou zeer gave game worden! Maar hoop geen Renegade vervolg ๐Ÿ™

  2.   
    ChielB's avatar

    Het zijn nog allemaal hele prille vermoedens natuurlijk. En speculaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst he… ๐Ÿ˜‰

  3.   
    WoKingNL's avatar

    dat met RA2 was een mod die al heel lang in de maak was ๐Ÿ˜‰

  4.   
    Rock-in's avatar

    Juist wel een Renegade vervolg. Ik heb screens en stuff van Renegade 2 van gezien toen het nog in ontwikkeling was. Het zou er goed uit zien alleen was het project gestopt om de een of andere reden ( EA-games ๐Ÿ‘ฟ ).

    Concept stuff van Ren2 ( hou der rekening mee dat dit al een paar jaar terug is gemaakt ). ๐Ÿ™‚
    http://www.cncnz.com/gallery/thumbnails.php?album=10

  5.   
    TheDude's avatar

    Heb Renegade nooit gespeeld maar een FPS spreekt me toch meer aan dan een RTS… ๐Ÿ™‚

  6.   
    sparten117's avatar

    Ik ben benieuwd wat het gaat worden ๐Ÿ™‚

  7.   
    NL Godfather's avatar

    ben ook benieuwd ๐Ÿ™‚

  8.   
    denjaap's avatar

    neeh,das pas erg !!

  9.   
    Vinstaro's avatar

    Ben benieuwd!!1 ๐Ÿ™‚