The Elder Scrolls MMO in ontwikkeling?

Het is vandaag weer eens tijd voor een stevige draai aan de geruchtenmolen, want er zijn diverse aanwijzingen dat een MMORPG-versie van The Elder Scrolls in ontwikkeling is. Onlangs heeft het moederbedrijf van ontwikkelaar Bethesda Softworks, ZeniMax Media, een investering van 300 miljoen dollar ontvangen. Daarnaast nam het bedrijf de mede-oprichter van Mythic Entertainment, Matt Firor, in dienst om leiding te geven aan een nieuwe online divisie.

Alsof dat nog niet genoeg is om een logisch rekensommetje maken, is zojuist ook bekend gemaakt dat de website ELDERSCROLLSONLINE.COM geregistreerd is door ZeniMax Media. Aangezien het eigenlijk uitsluitend nog een kwestie van speculeren is, is het wachten op een officiële onthulling van Bethesda’s nieuwe project.

  1.   
    prof_111's avatar

    Dit zouw wel vet zijn 😀

  2.   
    MC TiM's avatar

    Ik zie zelf persoonlijk gewoon een nieuw offline deel, zoals Oblivion en daarvoor Morrowind.

  3.   
    BKiller's avatar

    Vet,nou maar hopen dat de graphics er niet op achteruitgaan.

  4.   
    Design's avatar

    En elke maand €30 betalen? Nee bedankt. Dan liever een offline-sequel.

  5.   
    TheDude's avatar

    Heb jij een game dan waar je 30 euri per maand voor betaald? Zou em dan toch meteen gaan inruilen. 😛 Het zijn wel dure hobby’s ja, MMO’s met een maandelijkse betaling. Misschien dat ze het systeem van Lord of the Rings online volgen, met een optie voor 1x een stevig bedrag en dan nooit meer maandelijkse kosten. Moet met Bethesda als ontwikkelaar toch wel iets goeds gaan worden. 8)

  6.   
    joramovic's avatar

    zou heel tof worden, als er natuurlijk geen maandelijkse kosten zijn.
    ze kunnen bv de game voor 70-80 euro verkopen en verder niks betalen.
    en de game moet natuurlijk ook uitkomen voor xbox360.
    🙄

  7.   
    gamer07nl's avatar

    Ik d8 dat Oblivion het laatste was. Maar hier zit ik echt op te w88. dit wordt denk ook heel groot net als WoW. Alleen moeten ze dan echt alles perfect in orde hebben 🙂

  8.   
    Deadstriker's avatar

    Als deze game een success word ga ik het mischien wel even proberen!, 🙂

  9.   
    TotalPicnic's avatar

    alle wow verslaafde vrienden zaten altiet te zeiken dat oblivion neit online kan.
    muhahaha

  10.   
    mrxthereal's avatar

    Ow God alsjeblieft niet weer een MMO, die zijn er toch al zoveel 🙁 Geef mij maar een lekker offline deel zoals Oblivion daar heb ik me honderden uren mee vermaakt 🙂 Oh bah ik was er eigenlijk al bang voor, maar ik heb echt geen zin in 12 euro per maand te dokken voor een MMO.