Update: Toch geen Playstation Phone

Update: Sony heeft bekend gemaakt niet bezig te zijn met een Playstation Phone of iets wat er op lijkt. Meneer Ryan’s quotes, waarvan een deel hieronder te lezen is, zijn incorrect weergegeven door de bron, de Indiaase Economic Times.

    “We do have talks with other arms of the Sony family about various topics but I can confirm we are not currently working together on the creation of a PlayStation Phone.”

We hebben al geruchten gehoord over een PSP 2 met harde schijf, maar nu duikt de PSP telefoon weer op. Jim Ryan, Sony Computer Entertainment’s co-chief operating officer, heeft dit namelijk gezegd in een recent interview:

    “The PlayStation is a proven success and so is Sony Ericsson. Convergence with the two arms working together is definitely plausible. It is hugely intellectually seductive to have a console oriented phone.”

Sony verdient het meeste geld aan zijn mobiele telefoons en de drie Playstation consoles. Er is al een patent aangevraagd voor een PSP Phone door Sony Japan. Sony wilde in d’r tijd geen commentaar leveren, maar uit meneer Ryan’s quotes kan je opmaken dat Sony weldegelijk kijkt naar de optie.

  1.   
    Neolite's avatar

    als dit maar geen N-Gage word 😆

  2.   
    RPG-Ridder's avatar

    Die wil ik dan wel hebben, een PSP heb ik niet, met ingebouwde telefoon is het wel handig! Wel jammer van mijn W810i 😛

  3.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Zie de nut er niet van in, als ik onderweg wil gamen heb ik mijn PSP altijd nog, en voor een mooie telefoon koop ik liever de Iphone 😉

  4.   
    Rock-in's avatar

    Erhm neej, als er iets bagger is, dan is het wel de Iphone. Voor de launch zag hij er geweldig uit, maar achteraf schenen er nog wat problemen mee te zijn. Ik ga toch liever voor de Nokia N5 8Gb. Het is ook logischer dat Sony voor een mix tussen console en telefoon gaat, aangezien ze al redelijk lang mee gaan op die markten. De kans is dan ook groot, dat dit een groot succes gaat worden. Mede door de ervaring op het gebied van telefonie en gaming. 🙂

  5.   
    Jarek's avatar

    ik vind het wel een goed idee

  6.   
    Mrn.'s avatar

    Ik vind het wel een goed idee, maar dan moeten ze het hard aan pakken en niet zo snel mogelijk lanceren.

  7.   
    ps3 gek's avatar

    marintje schreef, "Ik vind het wel een goed idee, maar dan moeten ze het hard aan pakken en niet zo snel mogelijk lanceren."

    Inderdaad. Maar ja, wat wordt de prijs als de nieuwste nokia’s al 700 euro kosten? 😳 Ik weet niet of het dan even goed verkoopt als de psp die veel goedkoper is. 😉

  8.   
    BartG's avatar

    Noujaa 😆 , wel jammer 😮
    Maarja, wat wil je als het uit een Indiaanse krant komt … 😆 😡

  9.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    nou gelukkig voor mij want ik zou er toch geen mobiel willen van ps 🙄

  10.   
    gappower's avatar

    Spijtig, had hem anders zeker gekocht!

  11.   
    RPG-Ridder's avatar

    BartG schreef, "Noujaa 😆 , wel jammer 😮
    Maarja, wat wil je als het uit een Indiaanse krant komt … 😆 😡 "

    Vertaalmachines he, daar heb je dat soort problemen mee! Het is trouwens Indiase en niet Indiaanse, dat zou nooit te vertalen zijn 😛 😛

  12.   
    Fawaka-W's avatar

    BartG schreef, "Noujaa 😆 , wel jammer 😮
    Maarja, wat wil je als het uit een Indiaanse krant komt … 😆 😡 "

    indiers kunnen beter engels dan de gemiddelde europeaan dusja 😉

  13.   
    Tollos's avatar

    het zou wle grappig zijn! 8)