Volledige lijst met achievements onthuld van Soldier of Fortune: Payback

November wordt een drukke en vooral dure maand voor gamers. Naast bijvoorbeeld Crysis, Unreal Tournament III en Call of Duty 4 zal ook Soldier of Fortune: Payback uitgebracht worden. Zoals gebruikelijk tegenwoordig, zal de Xbox 360-versie van deze nieuwe Soldier of Fortune-game voorzien worden van een flink aantal achievements.

De mensen van IGN wisten al beslag te leggen op de officiële lijst met achievements. Niet geheel verrassend zijn de meeste achievements te behalen in de online modus van de game, maar het uitspelen van de game in de singleplayer modus is daarentegen weer veel punten waard. Voor een compleet overzicht kan je hier terecht.

Payback is alweer het derde deel in de Soldier of Fortune-serie, maar voelt vertrouwd aan: alweer is het actie, actie, actie wat de klok slaat en natuurlijk is het ook nu weer mogelijk om een specifiek lichaamsdeel van je tegenstanders uit te zoeken om pijn te doen of zelfs van de rest te scheiden. Je bent nog steeds een huurling die werkt voor The Shop en ditmaal moet je naar het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Oost-Europa om een extremistische organisatie het zwijgen op te leggen. Misschien wel het meest opvallende aan dit deel is het feit dat niet Raven Software verantwoordelijk is voor de productie, maar dat de game onder Activision’s budgetlijn Activision Value valt.

Soldier of Fortune: Payback staat gepland voor de week van 23 november en zal voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnen.

  1.   
    Syappie's avatar

    Als Crysis & CoD4 te zwaar zijn voor je comp is dit een zeer goed alternatief, k hoop dat de multiplayer modus nog steeds zo extreem goed is als bij SoF 2 😆

  2.   
    BartG's avatar

    ja, maar de systeem eisen van sof Payback zijn wel heeeeeeel erg laag!!!!
    16 mb video kaart?? HUUUH? 😮 😮
    dat is meer iets van 6 of 7 jaar geleden ofzo? 😮

    Edit: oeps.. dat was van de vorrige demo 😆
    van SoF 2 😆
    FOUTJE!