Beroep Rockstar tegen verbod Manhunt 2 in Engeland succesvol

Na het verbod van Manhunt 2 is Rockstar in beroep gegaan tegen de BBFC om te zorgen dat hun game in alsnog in de schappen belandt. Het Video Appeals Committee heeft Rockstar vandaag gelijk gegeven. Een woordvoerder van de BBFC heeft gezegd dat ze zullen wachten met commentaar tot het rapport van de Video Appeals Committee vrijgegeven wordt. Wel liet hij weten dat ze nog steeds achter hun oordeel staat en dat ze altijd nog de mogelijkheid hebben om uit te wijken naar het hooggerechtshof.

De beklemmende sfeer uit het eerste deel dat het koude zweet over je rug liet lopen keert terug, net zoals de stealthy gameplay. Je wilt immers niet gespot worden tijdens je lugubere en gewelddadige moorden, die ditmaal nog intenser en erger in beeld gebracht worden. Het verhaal krijgt een andere wending waardoor je plots in de voeten van Daniel Lamb komt te staan. Onze vriend Daniel is samen met Leo Kasper de enige overlevende na een geheim experiment dat totaal verkeerd is verlopen. The Pickman Project, de organisatie achter dit experiment, zal alles uit de kast halen om te voorkomen dat je de waarheid naar buiten brengt.

Verder zal de versie voor de Nintendo Wii, die speciaal door Rockstar Toronto wordt verzorgd, natuurlijk een heleboel effectieve besturingsmanieren kennen waarmee je je tegenstanders om zal kunnen leggen. Denk aan het doorsnijden van iemands keel met de Wiimote, het doorboren van een ruggengraat met de nunchuck of het wurgen met beide controllers.

Manhunt 2 is in Amerika verschenen voor de PlayStation 2, Nintendo Wii en PlayStation Portable. Een Europese releasedatum is nog onduidelijk.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Schadevergoeding eisen, ftw! Lekker op zijn Amerikaans. 😛

  2.   
    Neolite's avatar

    dus die lui van BFFC gaan naar het hoogerechtshof als ze hun gelijk niet krijgen. Laat de mensen toch zelf beslissen, een persoon van 16 jaar wil toch ook niet dat de regering gaat bepalen wat hij doet,drinkt en eet. Komop zeg, we leven in democratie. hetzelfde gaat klaarblijkelijk niet op voor de BFFC, die oude mannetjes in pakjes weten daar blijkbaar beter, die denken te weten welk spel wij niet en welk spel wij wel willen spelen. 😛

  3.   
    Mextor's avatar

    neolite schreef, "dus die lui van BFFC gaan naar het hoogerechtshof als ze hun gelijk niet krijgen. Laat de mensen toch zelf beslissen, een persoon van 16 jaar wil toch ook niet dat de regering gaat bepalen wat hij doet,drinkt en eet. Komop zeg, we leven in democratie. hetzelfde gaat klaarblijkelijk niet op voor de BFFC, die oude mannetjes in pakjes weten daar blijkbaar beter, die denken te weten welk spel wij niet en welk spel wij wel willen spelen. 😛 "

    Lees het bericht nou maar door, het gaat niet over het WILLEN spelen van Manhunt, maar over de geweldadigheid in die game.

  4.   
    bubelss's avatar

    ja naja ik zou niet weten wat ik er over moet zeggen zo geweldadig is ie togh niet 😛
    daar gaat het togh om lekker rammen en beuken die mensen moeten gewoon deze game lekker in de schappen krijgen zodat mensen zoals ik een lekker potje kunnen ragge 😀

  5.   
    Neolite's avatar

    Mextor schreef, "

    ”neolite” schreef, "dus die lui van BFFC gaan naar het hoogerechtshof als ze hun gelijk niet krijgen. Laat de mensen toch zelf beslissen, een persoon van 16 jaar wil toch ook niet dat de regering gaat bepalen wat hij doet,drinkt en eet. Komop zeg, we leven in democratie. hetzelfde gaat klaarblijkelijk niet op voor de BFFC, die oude mannetjes in pakjes weten daar blijkbaar beter, die denken te weten welk spel wij niet en welk spel wij wel willen spelen. 😛 "

    Lees het bericht nou maar door, het gaat niet over het WILLEN spelen van Manhunt, maar over de geweldadigheid in die game.
    "

    ik had het over het feit dat de bbfc bepaald welke games in de schappen komen te liggen.(in engeland dan) 😉