Bioware is ‘niet bang’ voor World of Warcraft

Bioware is nu al een tijdje druk met haar geheime MMO, maar zijn ze dan niet bang dat ze net als vele anderen vertrapt zullen worden door gigant World of Warcraft? Nee, zegt één van de oprichters van Bioware:

“We have brought ambitious goals, but we’re competing with ourselves as much as anybody, “We’re ambitious and cautious and humble at the same time, so we’re not afraid of taking on that challenge”

Hij bedoelt daar niet zozeer mee dat hij denkt WoW te kunnen ‘verslaan’, maar meer in de zin dat de Bioware MMO niet verloren zal gaan zoals vele andere ambitieuze projecten. Hij wil geen spelers stelen van WoW, maar mensen die niet geïnteresseerd zijn in trollen en elven op een andere manier verleiden om een MMO te proberen. Over de MMO zelf zei hij weinig, afgezien dat ze proberen het Massively Multiplayer aspect gaan combineren met een diepe verhaallijn.

  1.   
    Cyart's avatar

    Massively Multiplayer aspect gaan combineren met een diepe verhaallijn

    klinkt goed maar nu afwachten of het pay to play is of zo als GW

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Ja, inderdaad!

  3.   
    gloomy's avatar

    ik denk dat een verhaal niet zo belangrijk is in een MMO
    ik bedoel,…. het is wel belangrijk. maar ik denk dat je meer moet zorgend at er genoeg dingen te doen zijn naast quests en farming. Zoals het vet goeie PVP systeem bij WoW en het dungeon systeem van WoW.

    Ook end-game features moeten er genoeg zijn. zoals het raiden bij WoW

    reden dat ik telkens WoW als voorbeeld neem omdat ik denk dat dit de redenen zijn waarom dat spel zo popu is.

    en tja… pay to play doet het meestal al minder goed. ook al heeft het zijn voordelen ( geen 10 jarige kleuters die iedereen verrot schelden. of in iedereval minder)

  4.   
    Ika Q's avatar

    Verhaal is juist wel belangrijk, anders loop je net in WoW doelloos het veldje op. 😕

  5.   
    Darkknight's avatar

    als er niet voor betaald hoe te worden per maand ben ik van de partij

  6.   
    joeyjoey's avatar

    Voor ons beter als het een game word waar je niet elke maand moet betalen

    Maar de makers verdienen natuurlijk meer als mensen eerst de game kopen voor rond 50 euro en dan ook nog elke maand betalen

  7.   
    Pack Leader's avatar

    Wie het wil opnemen tegen WoW moet eerst alle die hard verslaafden en midner verslaafden van wow af zien te krijgen P:. Wat wil zeggen dat ze dat veel geld moet gaan kosten :P.

    Greetings 😉