LEGO Indiana Jones krijgt vier-speler co-op

Volgens een recente demonstratie van de platform game LEGO Indiana Jones: The Videogame kan men concluderen dat de Indy Jones game een co-op mode heeft van maarliefst vier verschillende spelers. Verwacht is wel dat dit alleen zal gelden voor de consolevarianten van het spel: de Xbox 360, Wii, Playstation 2 en 3. Voor de PC zou dit ook een mogelijkheid kunnen zijn, dat is echter nog niet vastgesteld. Als je geen vrienden kunt vinden om het spel mee te doorlopen, zal (net als bij de LEGO Star Wars games) de computer je over een partner beschikken.

Daarnaast werd de releasedatum voor de VS gezet op de derde juni. Wanneer de game bij ons in de schappen zal liggen is nog niet bekend.

LEGO Indiana Jones: The Videogame zal voor de VS op 3 juni verschijnen. Pas later in de zomer zullen de Europeanen ook aan de slag kunnen met de game. LEGO Indiana Jones komt uit voor Wii, Nintendo DS, Xbox 360, PC, PSP, Playstation 2 en 3.

  1.   
    LXZ-76's avatar

    Geen vrienden XD 😆 tuurlijk heb ik die, maar of zij zo gek zijn de game te kopen.

  2.   
    Broodbeleg's avatar

    Meesterlijk. Hopelijk kan je bij deze lego game wel via LAN spelen en hoeft het niet op 1 pc.

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Broodbeleg schreef, "Meesterlijk. Hopelijk kan je bij deze lego game wel via LAN spelen en hoeft het niet op 1 pc."

    Ja via het internet is deze game denk ik wel veel leuker 🙂 Maar 4 player coop is dat niet wat veel?? op de screens zag ik tot nu toe maar twee characters dus spelen sommige dan ook het zelfde poppetje? 😕

  4.   
    Tom's avatar

    )GN(-Erik schreef, "

    ”Broodbeleg” schreef, "Meesterlijk. Hopelijk kan je bij deze lego game wel via LAN spelen en hoeft het niet op 1 pc."

    Ja via het internet is deze game denk ik wel veel leuker 🙂 Maar 4 player coop is dat niet wat veel?? op de screens zag ik tot nu toe maar twee characters dus spelen sommige dan ook het zelfde poppetje? 😕 "

    Ik denk dat er genoeg variatie qua poppetjes gemaakt wordt. Zo werd voor bijvoorbeeld LEGO Star Wars al een poppetje of 50 aangemaakt. 😉

  5.   
    Broodbeleg's avatar

    Klopt en zo kon je bij Lego star wars II verschillende combinaties maken, zo krijg je dus een oneindig groot aantal poppetjes.