Playstation 3 verkoopt tot nu toe sneller dan Playstation 2 in Engeland

Sinds haar launch zijn er mensen geweest die de PS3 hebben bekritiseerd. In debatten tussen fans en critici komen verkoopcijfers vaak aan de orde. Dat pakt dan vaak negatief uit voor de PS3, want hij is een stuk minder vaak verkocht dat de concurrenten. Toch moet gezegd worden dat de PS3 het absoluut niet slecht doet, en dat wordt bevestigd door het nieuws dat de PS3 het in Engeland beter doet dan de PS2 in zijn tijd deed.

Sony heeft sinds de introductie op 23 maart รฉรฉn miljoen PS3’s naast engelse TV’s weten te zetten. De PS2 deed er 50 weken over om hetzelfde resultaat te behalen. De Wii is huidig recordhouder met 38 weken. De Xbox 360 is van de huidige generatie het langzaamst, hij deed er 60 weken over.

  1.   
    Alias's avatar

    lijkt me niet meer als normaal want de mensen die een ps2 wilden hebben er waarschijnlijk al een aangeschaft dus is de verkoop van de ps3 hoger, lijkt me allemaal lochisch of niet dan ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Menno Schellekens's avatar

    Even voor de duidelijkheid: het gaat over hoe snel de beide consoles de รฉรฉn miljoen haalden. Niet over het totaalplaatje.

  3.   
    Xtremie's avatar

    hhhmmm…… ik ben van plan misschien binnenkort ook wel een ps3 te kopen ๐Ÿ˜€

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Niet meer als ie naar de 100 Euro gaat of daar in pond (ik neem aan ongeveer de zelfe waarde) ๐Ÿ™‚

  5.   
    Alias's avatar

    Gaming4Ever>NL schreef, "Niet meer als ie naar de 100 Euro gaat of daar in pond (ik neem aan ongeveer de zelfe waarde) ๐Ÿ™‚ "

    ik denk minder als 100 pond omdat 1 pond op het moment ongeveer โ‚ฌ1,30 is ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Somal's avatar

    Sony RULEZ!

  7.   
    gappower's avatar

    raar, maar waar ๐Ÿ˜›

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    De ps3 doet het zeker goed ja.
    Moet je voorstellen dat de start al beter is dan de ps2.. terwijl dat ding echt 100 miljoen x is verkocht en tijdens de launch ook 1000gulden ongeveer kosten.
    T komt allemaal goed. zodra men op de Wii is uitgekeken zullen ze massaal overstappen naar de ps3.

  9.   
    PaNNa's avatar

    Dacht ik ook, kast is mooier,.. en het is nieuw.

  10.   
    Lashrom's avatar

    Sony wordt steeds beter en beter.. Ook vooral met de PSP. Tegenwoordig heeft bijna iedereen in me school een PSP. Lekker online PES2008 met elkaar spelen. Verheug me er ook zo eentje.. Maar Playstation 3 zit nu pas op te warmen… Ze geven een later dikke uitstoot waardoor Microsoft zal verliezen met de Xbox 360 …

    PS3 Rulez The Wave ! ๐Ÿ˜‰