Ready At Dawn: God of War: Chains of Olympus onze laatste PSP-game

Ready At Dawn, ontwikkelaar van God of War: Chains of Olympus en Daxter meldde vandaag dat God of War: Chains of Olympus haar eerste en laatste game in de God of War serie en tevens haar laatste project voor de PlayStation Portable is. Ready At Dawn gaat verder met nieuwe ideeën en projecten voor andere consoles. Ook zal er geen port van God of War: Chains of Olympus naar de PlayStation 2 komen, aldus het officiële bericht op de website.

    “Moving forward, we can confirm that Chains of Olympus will be our last PSP game as we’re moving on to other projects and other ideas on other consoles. We can also confirm that this will be our first and last God of War game as, just like Daxter before it, there will NOT be a PS2 port of the game.”

Wat de ontwikkelaar precies van plan is, is afwachten, maar gezien de goede band met Sony is het het meest waarschijnlijk dat de PlayStation 3 als platform zal worden uitgekozen.

God of War: Chains of Olympus speelt zich enkele jaren voor het originele God of War af, in een periode waarin Kratos tien jaar lang trouwe dienst moet bewijzen aan de Gods of Olympus. Hij reist naar landen waar nog nooit eerder een sterveling is geweest. Terwijl de wereld in eeuwige duisternis is gehuld en de Goden machteloos toekijken, neemt Kratos het op tegen de meest gevreesde figuren uit de Griekse mythologie. Uiteindelijk wordt Kratos gedwongen om te kiezen tussen zijn persoonlijke verlossing of het redden van de historische wereld van een zekere vernietiging.

Wil je meer weten over God of War: Chains of Olympus? Check dan snel onze Fast Forward!

God of War: Chains of Olympus verschijnt 28 maart voor de PSP.

  1.   
    ckerigon's avatar

    jmmr want het zou zeker een klapper worden als er meer kwamen

  2.   
    xizaaR's avatar

    ben gek op GOW jammer dat ie voor psp is 😥

  3.   
    Pimkingetje's avatar

    En Daxter dn! Vind het wel jmmr want dat was voor het eerst dat ik op een PSPgame was aan het w8en toen ik m voor het eerst had gezien! Erg jmmr!! 😥

  4.   
    MauriceV's avatar

    jammer, ik ben gek op GOW

  5.   
    bugatti's avatar

    ik heb de demo gespeeld en het spel speelt goddelijk echt niet te doen cya in 3 weeks gow

  6.   
    Jostii's avatar

    lijkt me vet spel 😀 😆 ik heb deel 1 en 2 gespeeld die waren goddelijk 😀 😛 maar ik zit persoonlijk te wachte op GOW 3 voor PS3 dat word egt zoon supervette game 8) 😮 😆

  7.   
    PS3Killer's avatar

    Jostii schreef, "lijkt me vet spel 😀 😆 ik heb deel 1 en 2 gespeeld die waren goddelijk 😀 😛 maar ik zit persoonlijk te wachte op GOW 3 voor PS3 dat word egt zoon supervette game 8) 😮 😆 "

    Gedeeltelijk mee eens, maar het is eigenlijk voor mij weer zo’n net niet game, eentje die ik waarschijnlijk niet zou kopen.