Rockstar werkt aan grote sequel voor 2009, Max Payne 3 verwacht

Take-Two heeft diverse hints laten vallen over de activiteiten van Rockstar nadat men Grand Theft Auto IV heeft uitgebracht. Allereerst zal er dit jaar en volgend jaar nog downloadbare content voor GTA IV op Xbox Live verschijnen, maar natuurlijk werkt Rockstar niet alleen aan extra content.

Volgens Take-Two zal Rockstar “minstens één grote sequel” afleveren in 2009. Er werd verder niet gemeld welke franchise een nieuwe game zal krijgen, alleen vertelde men dat het een “triple-A sequel” zal zijn. De geruchten doen al sterk de ronde dat het wellicht Max Payne 3 zal worden. Op de vraag of het een nieuwe Max Payne zal zijn, antwoordde een woordvoerder van Take-Two:

    “It’s a little early to comment on any particular title but we have a lot of interesting things going on. What’s the saying? We will sell no wine before its time.”
  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Yeah Max Payne 3!! 😀

  2.   
    JonsoN's avatar

    Ooojaa:D, , Max payne is tog wel een van de leukste games die ik ooit gespeeld heb!

  3.   
    NightHawk's avatar

    Jaaaa! Laat het alsjeblief Max Payne 3 zijn, echt één van de beste games die’k ooit heb gespeeld! 🙄

  4.   
    Pimkingetje's avatar

    m-ma-ma-max payne 3?! 😮 Oeh oeh oeh kan nu al niet w8en!!!!!!!!!! 😀 😳

  5.   
    Xtremie's avatar

    VEEET! Max payne 3!!!
    Max payne 2 was een van de eerste games waar ik genoot van ragdoll physics 😀

  6.   
    LXZ-76's avatar

    Heb allebei de dele grijs gespeeld. Ik hou van max payne en ik ga ook zonder nadenken deze kopen als hij uitkomt.

  7.   
    ms13694's avatar

    Zeker kopen! Rockstar stelt nooit teleur 🙄

  8.   
    Cirdan's avatar

    Rockstar levert niet echt veel games op de markt, maar de games die ze wel leveren zijn altijd perfect. Rockstar vind ik zelf een goeie uitgever die éérst denkt wat en hoe ze een game zullen maken inplaats gewoon een game waar je niks aan hebt op de markt te gooien.

  9.   
    Masterchief's avatar

    Laat max payne 3 maar komen. Deel 2 vond ik geweldig !

  10.   
    GTA_Gamer's avatar

    Max Payne 3 wordt zeker vet! 8)
    Maar ik denk dat de eerste Max Payne beter was dan de tweede 😉

  11.   
    Codename_black's avatar

    Goed goed 😀

  12.   
    JonsoN's avatar

    Cirdan schreef, "Rockstar levert niet echt veel games op de markt, maar de games die ze wel leveren zijn altijd perfect. Rockstar vind ik zelf een goeie uitgever die éérst denkt wat en hoe ze een game zullen maken inplaats gewoon een game waar je niks aan hebt op de markt te gooien. "

    Precies, , is wat anders dan EA die om het half jaar een nieuwe fifa uitbrengt zonder enige vernieuwing toe te voegen, op de graphics na..

  13.   
    PS3Killer's avatar

    JonsoN schreef, "

    ”Cirdan” schreef, "Rockstar levert niet echt veel games op de markt, maar de games die ze wel leveren zijn altijd perfect. Rockstar vind ik zelf een goeie uitgever die éérst denkt wat en hoe ze een game zullen maken inplaats gewoon een game waar je niks aan hebt op de markt te gooien. "

    Precies, , is wat anders dan EA die om het half jaar een nieuwe fifa uitbrengt zonder enige vernieuwing toe te voegen, op de graphics na.. "

    Helemaal mee eens, ik vind persoonlijk Fifa 2008 op de PS3 er slechter uit zien dan Fifa 2006 op de PC, en dat ligt niet aan mijn beeldschermen.