Fatal Inertia verschijnt eind mei als PSN download

Fatal Inertia, de game die op de Xbox 360 met een magere 5.5 werd beloond, is momenteel in ontwikkeling voor de PlayStation 3. Ontwikkelaar Koei gaf al aan dat ze de game flink onder handen zouden nemen, om de vele critici tegemoet te komen. Zo zal de PS3-versie een hogere framerate hebben en tevens heeft men de algehele snelheid van het spel verhoogd.

Vandaag laat Koei weten dat de game eind mei op het PlayStation Network zal verschijnen. Er is bewust gekozen voor alleen een download-versie, zodat men de game tegen een scherpe prijs (29,99 dollar) kan aanbieden. Voor de release zal men ook een demo uitbrengen, voorzien van een achtspeler online multiplayer.

Fatal Inertia speelt zich af in de 23e eeuw en vormt een mix van street racing, demolition derbies en rally racen. Dit alles in een futuristische omgeving waar machines niet langer gebruik maken van wielen en de natuurkundige wetten alles bepalen. De nieuwe sport heet Inertia en combineert snelheid, gevechten en interactieve omgevingen. Spring in je hovercraft en laat je beste moves zien om jezelf naar de overwinning te leiden.

Lees voor meer informatie over de game ook onze futuristische review!

Fatal Inertia is inmiddels verschenen voor de Xbox 360. De PlayStation 3-versie volgt eind mei.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Waarom niet gratis dan?? Dit is echt een slechte game 🙄

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ze gaan de game verbeteren en dan wil jij em gratis?? Ben je gek ofzow. 😛 Was geen topper op de x360 maar wie weet hebben ze wel genoeg verbeterd om de game wat boeiend te maken.

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    eertes ps3 review had een 9 gekregen btw (in tegenstelling tot de 5 op de xbox360 versie) dus het kan wel een topper worden

  4.   
    -050- Critical's avatar

    wieriemaster schreef, "eertes ps3 review had een 9 gekregen btw (in tegenstelling tot de 5 op de xbox360 versie) dus het kan wel een topper worden"

    goede comment 8)

  5.   
    Bakura's avatar

    Ik heb al Fatal Inertia op de “Microsoft Xbox 360” al gespeeld, en binnenkort kunnen de PS3 bezitters em downloaden.Als ik zelf een “Sony Playstation 3” bezitter ben zal ik zeker em downloaden.