Midway onthult Mortal Kombat vs. DC Universe

Het nieuws dook vorig jaar al op dat er plannen waren voor een next-gen Mortal Kombat en vorige maand liet de baas van Midway weten dat de nieuwe Mortal Kombat game dit jaar nog zal verschijnen. Afgelopen weekend werden eindelijk de eerste details bekend gemaakt.

Mortal Kombat vs. DC Universe is de nieuwste telg in de actievolle Mortal Kombat-serie. Voor de eerste keer nemen Scorpion, Sub-Zero en vele andere Mortal Kombat vechters het op tegen DC Universe superhelden, zoals Batman en Superman. De game kent een nieuw vechtsysteem met onder andere Freefall Kombat en Klose Kombat.

De werelden waarin je vecht bestaan uit meerdere arena’s en Freefall Kombat houdt in dat je een tegenstander door een gebouw of muur kunt slaan en ze kunt blijven bevechten tot je bij de nieuwe arena bent aanbeland. Klose Kombat laat je op korte afstand vechten, waarbij je op een brute wijze te maken krijgt met gescheurde kleding en blauwe plekken. Mortal Kombat vs. DC Universe kent ook een avontuurlijke singleplayer, voorzien van een sterke verhaallijn en twee unieke perspectieven.

Mortal Kombat vs. DC Universe verschijnt eind dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    ckerigon's avatar

    mortal combat trekt me toch niet erg aan

  2.   
    Darkknight's avatar

    Klose Kombat.
    is dat niet Close Combat?

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Ik kan je verzekeren dat het een mooi vechtspel is 😉 .