PROTOTYPE uitgesteld tot 2009

Begin dit jaar werd al duidelijk dat de veelbelovende game PROTOTYPE pas laat dit jaar zou gaan verschijnen, mogelijk in de de herfst. Uitgever Sierra en ontwikkelaar Radical Entertainment laten vandaag echter weten dat dit toch nog te optimistisch was, want PROTOTYPE staat nu in de planning om in 2009 te verschijnen. Volgens een woordvoerder moet dit de game zeker ten goede komen:

    “Since its announcement, Prototype has been regarded by many as groundbreaking and taking the open-world genre in new directions, and in the simplest explanation possible, we need more time to deliver the game the team initially set out to create.”

Bij Prototype zijn er gigantische hoeveelheden mensen op straat, er is heel veel detail in de omgevingen en er is een bijzondere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon gaat door het leven als Alex Mercer, een genetisch gemodificeerde held die wolkenkrabbers aan de buitenkant kan beklimmen en tegenstanders met één mep doormidden hakt. Die capaciteiten heeft hij hard nodig als een mutatievirus uitbreekt in hartje New York en er een oorlog ontstaat tussen de mutanten en het leger. Alex is officieel een mislukt experiment, maar dat betekent wel dat hij in het dagelijks leven iedereen kan zijn door het DNA over te nemen van anderen (en die personen daarmee te doden). Je kunt je omgevingen beïnvloeden en (militaire) voertuigen gebruiken tegen alles en iedereen.

PROTOTYPE verschijnt in 2009 voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    T.Verhoeven's avatar

    Onder bij de beschrijving staat nog dat Prototype op 15 september komt 😉

  2.   
    ChielB's avatar

    Fixed. 😉

  3.   
    Masco's avatar

    😥 😥 😥

    aaah waarom nou!… had me zo verheugd…

    nou ja.. dan maar hopen dat ze er een nog betere game van maken! 🙄

  4.   
    Niekolaas's avatar

    Hoop dat het inderdaad ten goede komt van de game 🙂 want is een veelbelovende game voor degene die van dit soort houdt!

    Mij niet gezien 😳

  5.   
    Dman's avatar

    Jammer had het in de herfst verwacht, ik hoop dat de andere game die ik in de herfst verwacht niet word uitgesteld. (Naruto: Ultimate Ninja Storm PS3)

  6.   
    ricklolps3's avatar

    hier zit ik niet op te wachten 🙄

  7.   
    delta62's avatar

    Dit lijkt mij wel een leuk spel.

  8.   
    Bakura's avatar

    Ik denk dat ik eerst de film ga kijken en dan de game spelen.