Flash Me: Daymare Town: Episode Two

Het is al weer een lange tijd geleden dat we voor het laatst een Flash Me hebben gepost, dus het was hoogste tijd dat we weer eens een Flash game voor je uit zochten. Dit keer is de keus gevallen op Daymare Town: Episode Two, een vreemde, ietwat griezellige point-and-click game.

Daymare Town: Episode Two is een ietwat vreemde point-and-click game, waarin je moet proberen te ontsnappen uit het stadje Daymare. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan: de meeste inwoners zijn niet erg behulpzaam, en je zult dus wel een hele tijd bezig zijn voordat je dit spel uit hebt gespeeld. Om uit Daymare Town te kunnen ontsnappen moet je op zoek gaan naar allerlei voorwerpen in het stadje, om die vervolgens te gebruiken om verder te komen en uiteindelijk weg te komen uit Daymare Town.

Daymare Town: Episode Two ziet er grappig maar toch ook eng uit: het hele spel is getekend en in zwart-wit, wat het spel een enigszins griezelige sfeer geeft. Ook het achtergrond geluid van dit spel draagt zijn steentje bij aan de griezelige sfeer. Daymare Town Episode Two is dan ook zeker een game die ’s nachts goed tot zijn recht komt…

Daymare Town Episode Two is te vinden op de Daymare Town website. Hier kun je ook het eerste Daymare Town spel vinden, wat je overigens niet per se hoeft te spelen om Daymare Town: Episode Two te begrijpen of te spelen.

  1.   
    VanishNL's avatar

    ik probeerde net episode 1 ben na 1 uur gekapt kreeg het maar niet voor elkaar
    😉

  2.   
    RockMan's avatar

    het is nou niet bepaald makkelijk 😛

  3.   
    Majo's avatar

    ®o©kMan schreef, "het is nou niet bepaald makkelijk 😛 "

    Houdt jullie bezig tot de volgende Flash Me 😛