StarCraft II komt in 2009; ook voor de Mac

De geruchten zijn niet waar gebleken: Starcraft II zal niet op 3 december verschijnen. Sterker nog: de game is nog verder naar achteren verschoven naar volgend jaar. Dat heeft Executive Vice President Rob Pardo bekend gemaakt. Blizzard is nog maar op één derde van het singleplayer deel van het spel, dus zullen PC gamers nog even moeten wachten op deze brute RTS. Goed nieuws is er voor Mac gebruikers: er komt een versie voor de Mac tegelijkertijd met de Windows versie.

StarCraft II is het langverwachte vervolg op StarCraft, de real-time strategygame die alweer tien jaar geleden het hele genre op zijn kop zette. Ook dit tweede deel speelt zich weer in de toekomst af en draait om de intergalactische oorlog tussen de Protoss, Terran en Zerg. Uiteraard heeft men alle units van tien jaar geleden niet één-op-één overgezet, maar zijn er een heleboel nieuwe units aan het spel toegevoegd maar is de balans toch behouden, aangezien dit het grote speerpunt van StarCraft was en zal blijven.

StarCraft II zal begin 2009 verschijnen voor de PC.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Er zijn niet echt veel goeie games voor de Mac maar met Starcraft 2 krijgen ze der weer 1 bij 😆

  2.   
    ricklolps3's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Er zijn niet echt veel goeie games voor de Mac maar met Starcraft 2 krijgen ze der weer 1 bij 😆 "

    ik weet het niet hoor 😛

  3.   
    darkone's avatar

    Shit! Beroerd nieuws. We wachten al zolang Blizzard! Maar ja altijd nog liever wachten dan een brakke game in de winkels!

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Jammer 😮

  5.   
    Jadaaaagggg's avatar

    ricklolps3″][quote=”)GN(-Erik schreef, "Er zijn niet echt veel goeie games voor de Mac maar met Starcraft 2 krijgen ze der weer 1 bij 😆 "

    ik weet het niet hoor 😛 [/quote]

    dit echt wel een topper hoor 🙂

  6.   
    Feenie's avatar

    Natuurlijk jammer dat het langer duurt voordat ie er eindelijk is, maar wel fijn dat mensen met een mac niet langer moeten wachten dan de mensen met een PC 😉