Pre-order Fable 2 en krijg vanaf augustus gratis Arcade-games

Eind dit jaar verschijnt Fable 2 voor de Xbox 360 en tijdens de afgelopen Game Developers Conference werd al onthuld dat we nog voor de release goud kunnen sparen om later in de game te gebruiken. Dit sparen is mogelijk via zogeheten pub-games, kleine spelletjes die in de uiteindelijke game zitten en voor de launch van de game ook via Xbox Live Arcade uitgebracht zullen worden.

Vandaag is bekend gemaakt dat de pub-games ergens in augustus via Xbox Live Arcade te downloaden zullen zijn. Dit kan tegen een vergoeding van 800 Microsoft Points, maar als je Fable 2 alvast bestelt via de pre-order, dan kan je de pub-games geheel gratis downloaden. Een mooie kans om al aan een financiële buffer te werken, zodat je Fable 2 vanaf de start kunt spelen met een mooie voorraad goud.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 verschijnt aan het einde van het jaar voor de Xbox 360.

  1.   
    Skeeter NL's avatar

    Leuke actie zeg. Ik ga het denk ik wel pre-orderen maar moet eerst voor geld zorgen want, ben momenteel blut door UT3 en een Wireless Headset:P

  2.   
    Jezzol's avatar

    I NEED MORE MONEY!!! 👿

  3.   
    D-eeJay's avatar

    Jezzol schreef, "I NEED MORE MONEY!!! 👿 "

    ga naar marktplaats en verkoop iets wat voor jou useless is voor een exorbhitant hoge prijs 😛

  4.   
    Kilerden's avatar

    wanneer kan je hem pre-orderen? 😀

  5.   
    Cirdan's avatar

    oow damn 😛 en alleen om Fable 2 zou ik echt veel liever een xbox360 in mijn bezit willen hebben in plaats van een PS3..

  6.   
    Ruudjee's avatar

    En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

    Hoe mooi en subtiel verwoord 😆

  7.   
    Tadao's avatar

    noooooooooooooooooooooooooh,nie die pub games xD

  8.   
    NoFearz's avatar

    maakt het uit waar je pre-orderd??