Sony onthult nieuw beeldmateriaal Resistance 2

Helaas weten we nog niet precies wat de exacte releasedatum is van het vervolg op Resistance: Fall of Man, Resistance 2. Wel kregen we vandaag nieuw beeldmateriaal binnen van Sony en daar kunnen we ons hopelijk weer heel even tevreden mee stellen.

De tweede Resistance-game zal zich in de Verenigde Staten afspelen, waarbij hoofdpersoon Nathan Hale onderdeel uit zal maken van het Sentinels programma. Je zult niet alleen een nieuw verhaal spelen, maar Insomniac werkt ook aan verbeterde boss fights. De campaign is overigens niet alleen in singleplayer te spelen, want je kunt ook met twee spelers een offline co-op spelen of online via het PlayStation Network met acht gamers coΓΆperatief spelen. Daarnaast zijn er online-wedstrijden met maximaal zestig spelers mogelijk. Hierbij wordt elk teams opgedeeld in meerdere kleine teams, zodat er nog meer samengewerkt moet worden. Er zijn online ook diverse spelersklasses, zoals een Heavy, Medic en Special Ops, en de levels worden dynamisch opgebouwd waardoor deze elke keer iets anders zullen zijn.

Verder zal je over een Chameleon-voertuig kunnen beschikken dat de mogelijkheid heeft om zich te camoufleren. Overige aanpassingen betreffen een verbeterde A.I. en diverse grafische verbeteringen, zoals betere shaders, belichting en textures. Ook zal je meer tegenstanders tegelijk op het scherm tegen gaan komen in vergelijking met de eerste Resistance-game en ten slotte wordt er door Insomniac gewerkt aan een verbeterd systeem voor checkpoints en health.

Resistance 2 moet in de herfst van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ricklolps3's avatar

    die 1 screen is gruwlijk de 4 ziet er ook goed uit maar ik denk toch dat ik deze game ff voor bij laat gaan πŸ˜†

  2.   
    jungler's avatar

    ”ricklolps3″ schreef, "die 1 screen is gruwlijk de 4 ziet er ook goed uit maar ik denk toch dat ik deze game ff voor bij laat gaan πŸ˜† "

    ja ik ook
    ik w8 eerder op de motorstorm dan deze πŸ˜†

  3.   
    generalwarstar's avatar

    ziet er lekker monsterachtig uit πŸ˜›
    kan niet wachten op deze game(alhoewel er andere coolere games uitkomen) πŸ˜•

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Het ziet er grafisch ook al een heel stuk beter uit dan het vorige deel. Ik denk alleen ook dat ik deze voorbij laat gaan. LittleBigPlanet, FarCry2, Gran Turismo 5 en de logitech driving force gt staan op mijn lijstje. πŸ˜›

  5.   
    Gamer_addict's avatar

    generalwarstar schreef, "ziet er lekker monsterachtig uit πŸ˜›
    kan niet wachten op deze game(alhoewel er andere coolere games uitkomen) πŸ˜• "

    Gears of war 2 is toch veel beter we kerel
    πŸ˜›

  6.   
    Gamer_addict's avatar

    tziet er wel zalig uit
    πŸ˜€

  7.   
    D-eeJay's avatar

    Resistance 1 vond ik al zo vet, ik hoop dat deze beter wordt πŸ™‚