Uitgever schrapt grote E3-aankondiging van Bungie

Begin deze maand werd er door medewerkers van Bungie al gehint naar een grote E3-onthulling en onlangs werd dit nog extra kracht bijgezet door een countdown op de officiële website. De teller van deze countdown zou vanmiddag aflopen, maar inmiddels heeft deze plaats moeten maken voor een onverwacht bericht van de president van Bungie.

Op de officiële website staat inmiddels een brief afgedrukt van Bungie-president Harold Ryan, waarin hij met veel spijt moet mededelen dat er geen grote onthulling meer plaats zal vinden. Om nog onbekende reden heeft de bewuste uitgever van het nieuwe project ervoor gezorgd dat er vanmiddag nog geen aankondiging zal zijn. Blijkbaar wil men dit liever op een ander moment doen, waardoor Bungie nu vele fans moet teleurstellen.

Ryan weet dat het een grote domper is voor diverse gamers, maar hij geeft aan dat ook de medewerkers van Bungie erg teleurgesteld zijn door dit plotselinge optreden van de uitgever. We moeten dus nog wat langer geduld hebben, maar die grote aankondiging zal er zeker nog een keer van komen…

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Balen voor Bungie en de fans. Misschien in Leipzig of Tokio dan maar…

  2.   
    Neolite's avatar

    Damn, had echt heel graag willen weten waar ze mee bezig waren. 🙁

  3.   
    delta62's avatar

    😥 😥

  4.   
    Alias's avatar

    Toch wel jammer dat er geen grote onthulling meer is.

  5.   
    Gamer_addict's avatar

    kan dat 😮

  6.   
    Gamer_addict's avatar

    Gamer_addict schreef, "kan dat 😮 "

    da kan toch niet?
    Zo’n erg voor bungie 🙁

  7.   
    D-eeJay's avatar

    haha das zuur als je een Bungie-fan ben 😛