Lionshead community verklaart Fable 2 Pub Games glitch wél als ongelukje

Met de komst van de Fable 2 pub games kwam tegelijkertijd ook een grote glitch: door in de spelmodus Fortune’s Tower direct nadat je de kaarten neerlegt, op de linker bumper te drukken, verlies je slechts de laagst mogelijk inzet, maar wín je juist de hoogst mogelijke inzet. Op de fora van Lionhead en vele andere sites volgde er de geruchten dat deze glitch misschien niet per ongeluk in het spel zat, maar dat de glitch juist de bedoeling had gamers het slechte pad op te zetten. Op deze manier zou met het importeren van het gewonnen geld, dus ook een boel ‘slechtheid’ naar je hero getransporteerd worden. Een moderator van de Lionhead community stelde echter een hoop mensen gerust.

    “Obviously Lionhead and Microsoft will be aware of this by now and I’m sure that there will be some kind of official comment at some point.

    Please in the meantime refrain from posting threads related to this on these forums. Using any kind of “glitch” to get large amounts of money is obviously not something which was intended to enhance gameplay and doing so will more than likely spoil a lot of the fun you would otherwise have playing the game.

Aldus de moderator in zijn post. Verder vertelt hij andere leden van het forum dat Microsoft de glitchers mág straffen en dat er waarschijnlijk binnenkort een officiëel bericht over volgt. We wachten af.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Kun ook je niet wachten op Fable 2? Lees dan ook onze Fast Foward.

Fable 2 verschijnt in oktober voor de Xbox 360.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Waarschijnlijk wordt hij binnekort gepatched dan. Ik heb hem wel eens gebruikt, maar dat verpest de lol er wel aan. Gelukkig werkt die glitch alleen bij 1 vd 3 spellen.

  2.   
    Kilerden's avatar

    lol, nog niet gezien.

  3.   
    Ika Q's avatar

    Thx voor de tip zou ik zeggen XD

  4.   
    Tom's avatar

    Ika Q schreef, "Thx voor de tip zou ik zeggen XD"

    Als je nog niet hebt gezondigd, zit je misschien wel goed, want de kans is nog steeds dat Microsoft actie onderneemt óf dat het effect heeft op je eerstvolgende personage in Fable 2.

  5.   
    DarthSkater's avatar

    Ooh, ga ik gelijk uitproberen…

    Okeé, misschien toch niet…