Alweer nieuw pakket nummers te downloaden voor Rock Band

Eergister nog, hadden we een nieuwsbericht betreffende enkele nieuwe Rock Band nummers. Vandaag echter brengt Electronic Arts één compleet download- en speelbaar album van de Red Hot Chili Peppers uit op de Xbox Live Marketplace. Het betreft hier het album “Blood Sugar Sex Magik” waarvan slechts één nummer mist in het pakket: de track “Give It Away”. De reden waarom juist dat nummer en niet tussenzit? De track was al te vinden in Rock Band 2 en is dus niet speelbaar in Rock Band.

Het pakket, bestaande uit zestien nummers is te downloaden op de Xbox Live Marketplace voor 1600 Microsoft Points. Je kunt de tracks ook los kopen tegen een tarief van 160 Microsoft Points per stuk.


Rock Band is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm moet overgieten naar de next-gen consoles. Rock Band wordt ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die mede verantwoordelijk was voor de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Rock Band is verschenen voor de Xbox 360. Versies voor de PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii volgen later dit jaar.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    WAT weet je hoe duur 😮 nou dan meer geen extera numers als ik een xbox had 😛

  2.   
    -050- Critical's avatar

    dat is nou niet echt goedkoop ee 🙄

  3.   
    Mattmerize's avatar

    Volgens mij willen die Rock Band makers een beetje dat wij Rock Band i.p.v. die Guitar Hero 4 gaan kopen zo.