Crysis Warhead ook te koop via Steam

Crytek en Valve hebben bevestigd dat Crysis Warhead via Steam gekocht kan worden. Vanaf dit weekend kan je Crysis Warhead al aanschaffen via pre-purchase, zodat je de game direct kunt downloaden als deze rond 18 september verschijnt.

Crysis Warhead staat voor 34,99 dollar op Steam, wat neerkomt op nog geen 23 euro. Hiermee is het Steam-aanbod van de game in de meeste gevallen enkele euro’s goedkoper dan (web)winkels, waar de game gemiddeld tussen de 25 en 30 euro kost.

Het is ook mogelijk om voor 59,98 dollar (36 euro) een Crysis Complete Pack te kopen, voorzien van de originele Crysis en Crysis Warhead. Dit is opnieuw goedkoper dan de games via andere (web)winkels te kopen.

Crysis Warhead logo

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Crysis Warhead zal op 18 september verschijnen voor de PC.

  1.   
    pepijn112's avatar

    als de titel van dit atikel nou: ”Crysis Warhead ook gratis te downloaden via steam” was vond ik hem een stuk leuker,
    maar je hoeft in iedergeval niet meer door dit kut weer naar de winkel ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Overload14's avatar

    Is dit een Expansion pack of echt een nieuwe crisis game?

  3.   
    RuftBanaan's avatar

    Stand alone expansion

  4.   
    Alias's avatar

    ”Overload14″ schreef, "Is dit een Expansion pack of echt een nieuwe crisis game?"

    Het is een Stand Alone expansion wat inhoud dat je hem kan installeren en spelen zonder dat je de eerste Crysis moet hebben. ๐Ÿ˜‰

  5.   
    pandatomor's avatar

    Ik weet niet wat ik heb met dat online downloaden enzo, maar ik heb liever een hoesje en boekje. Ik koop wel gewoon in de winkel ofzo. ๐Ÿ˜€

  6.   
    RinusReetRidder's avatar

    Dat hoesje geloof ik wel, scheelt gewoon keiharde euri zo en dat is altijd lekker. ๐Ÿ˜›

  7.   
    Overload14's avatar

    Alias schreef, "

    ”Overload14″ schreef, "Is dit een Expansion pack of echt een nieuwe crisis game?"

    Het is een Stand Alone expansion wat inhoud dat je hem kan installeren en spelen zonder dat je de eerste Crysis moet hebben. ๐Ÿ˜‰ "

    Gak deze dan maar eens lekker halen ๐Ÿ˜†

  8.   
    mrxthereal's avatar

    Steam is de toekomst.

  9.   
    Xanem's avatar

    dan mogen ze steam wel iets soepeler laten draaien want telkens als ik een spel wil starten over steam kan ik even een bakkie thee gaan zetten voordat hij eindelijk opgestart is. Verder is hij 4 euro goedkoper dan een variant met hoesje boekje en dvd. Je maakt mij niet wijs dat ze niet meer besparen op een download versie.

  10.   
    -050- Critical's avatar

    Xanem schreef, "dan mogen ze steam wel iets soepeler laten draaien want telkens als ik een spel wil starten over steam kan ik even een bakkie thee gaan zetten voordat hij eindelijk opgestart is. Verder is hij 4 euro goedkoper dan een variant met hoesje boekje en dvd. Je maakt mij niet wijs dat ze niet meer besparen op een download versie."

    eem vriend dan heb jij dus echt een bagger pc ๐Ÿ˜† maar wel handig kan ik weer met mijn vaders creditcard in de weer ๐Ÿ˜ณ

  11.   
    Xanem's avatar

    )wtw(Critical schreef, "

    ”Xanem” schreef, "dan mogen ze steam wel iets soepeler laten draaien want telkens als ik een spel wil starten over steam kan ik even een bakkie thee gaan zetten voordat hij eindelijk opgestart is. Verder is hij 4 euro goedkoper dan een variant met hoesje boekje en dvd. Je maakt mij niet wijs dat ze niet meer besparen op een download versie."

    eem vriend dan heb jij dus echt een bagger pc ๐Ÿ˜† maar wel handig kan ik weer met mijn vaders creditcard in de weer ๐Ÿ˜ณ "

    eem srry vrind maar met mijn pc is niks mis (speel crysis op high op een 1680×1050 res zou hem op ultra kunnen zetten maar dan heb ik eens in het halfuur een lagspike) op zn hoogst met mn internetverbinding… Verder heb ik het licht overdreven maar het voelt wel zo als je gewend bent dat je spellen binnen no-time opgestart zijn of in ieder geval een splash screen laten zien.