Drie nieuwe titels deze week voor Xbox Live Arcade

Microsoft heeft vandaag laten weten dat we morgen drie nieuwe titels op Xbox Live Arcade mogen verwelkomen. De eerste is RocketBowl, een retro-furistische game waarbij je bowlingballen op hoge snelheid over diverse circuits moet leiden. De game is voorzien van tien bizarre circuits, toernooien, een multiplayer en verschillende mini-games. RocketBowl heeft een prijskaartje van 800 Microsoft Points.


De tweede game is Samurai Shodown 2. Kies uit 16 glorieuze samurai strijders en bereid je voor op een epische strijd in een 2D game met zwaardvechten. Elke beweging die je maakt kan cruciaal zijn voor de afloop van een duel. Je kunt ook tegen andere spelers strijden om “lord of the sword” te worden. Samurai Shodown 2 gaat voor slechts 400 Microsoft Points over de digitale toonbank.

Ten slotte is er nog Shotest Shogi, een nieuwe versie van het welbekende schaakspel. Shotest Shogi is voorzien van een sterke AI, uitdagende tegenstanders, een online multiplayer, 3D graphics en uitgebreide tutorials. Deze Arcade-game zal de gebruikelijke 800 Microsoft Points kosten.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    die ga ik alle drie even halen 😆 haha schaken is niet mijn ding maar dan krijg ik wel weer microsoft puntjes van mijn vaders 😛