NBA 2K9 ook in ontwikkeling voor de PC

Vooralsnog leek het er sterk op dat de aankomende basketbalgame van 2K Games, NBA 2K9, zou verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 2. Vandaag duikt echter het bericht op dat we straks ook van een PC-versie kunnen genieten, zo blijkt uit een post op het officiële forum.

De PC-versie verschijnt iets later in oktober en zal een port zijn van de Xbox 360-versie, dus grafisch zal de game zeker zijn mannetje kunnen staan. Overigens kunnen we binnenkort nog een demo verwachten.

NBA 2K9 brengt basketbal weer naar een nieuw niveau, waarbij de game dit jaar samen met de NBA-serie van Electronic Arts mag strijden om de titel van beste basketbalgame. Verwacht in NBA 2K9 weer diverse nieuwe elementen binnen de gameplay, maar ook het vertrouwde gevoel voor fans van de serie.

NBA 2K9 verschijnt op 10 oktober voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 2. Een PC-versie verschijnt later in oktober.

  1.   
    Masterchief's avatar

    Gaan ze dit keer weer zeuren over dat de pc versie niet next gen kan zijn ??

  2.   
    -050- Critical's avatar

    ikke hebbe hebbe hebbe hier heb ik dus al een jaar voor zitten bidden:) ik werd een beetje flauw van live dus yeeeehaaaaaaaaaa 😀 8) 😆

  3.   
    Erikgame's avatar

    Jammer dat ie niet op de Wii komt. Echt balen. Leek me leuk met de Wii-Remote, ook al zijn de Graphics slechter.

  4.   
    Ranieboy's avatar

    mooi :D:D:D