RTL 4 start GameVille, een gameprogramma voor de hele familie

RTL 4 zal vanaf zaterdag 20 september beginnen met GameVille, een gameprogramma voor de hele familie. Presentatrice Corine Boon ontvangt vanaf 16.00 uur elke week een andere bekende Nederlander en toont alle nieuwe games en toepassingen van apparatuur. Anders dan traditionele gameshows richt Gameville zich juist niet op de zogenaamde hardcore-gamers, maar op iedereen die wel eens een spelletje speelt.

GameVille is een luchtig gameprogramma en richt zich op de 8 miljoen mensen die wel eens een spelletje spelen op de computer of spelconsole. Er is daarom niet gekozen voor presentatie door doorgewinterde gamers, maar voor een huiselijke setting waarin kinderen, tieners en volwassenen hun oordeel geven over de verschillende games. Zo ziet men bij elke game precies binnen welke doelgroepen de game leuk bevonden wordt.

In het vaste onderdeel ‘De Uitdaging’ worden bekendheden uitgedaagd door hun fans tot een spelletje: wie verslaat dus de BN-er van de week? Zo krijgen de gelukkige fans de kans te racen tegen Tim Coronel of te tennissen tegen Raemon Sluiter.

GameVille is vanaf zaterdag 20 september iedere week te zien om 16.00 uur bij RTL 4. Voor wie een aflevering heeft gemist, wordt deze een week later herhaald om 08.30 uur, ook bij RTL 4.

  1.   
    mitchelltje9's avatar

    kijk liever gamekings ๐Ÿ˜›

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Komen alle afleveringen ook online te staan? Zoals het bij Gammo en Gamekings ook het geval was/is ๐Ÿ˜• Als dat niet zo is ga ik het zeker weten niet kijken ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Daiben's avatar

    Ik vind dit echt volkomen nutteloos omdat de presentator waarschijnlijk geen bal van games afweet, en dit alleen maar doet om weer op tv te komen, die lui van gamekings die hebben er te minste nog wat verstand van intern van de engine van de game tot hoe het word gespeeld en waarschijnlijk die lui van gameville niet.

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Daiben schreef, "Ik vind dit echt volkomen nutteloos omdat de presentator waarschijnlijk geen bal van games afweet, en dit alleen maar doet om weer op tv te komen, die lui van gamekings die hebben er te minste nog wat verstand van intern van de engine van de game tot hoe het word gespeeld en waarschijnlijk die lui van gameville niet."

    Het is ook niet bedoeld voor HARDCORE gamers ๐Ÿ˜€ en casual gamers hoefen al die Engine crap ook denk ik niet te weten ๐Ÿ˜›

  5.   
    ReinsNL's avatar

    Gametrailers op MTV. 1 nadeel pas om half 12!

  6.   
    Rhemme's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Komen alle afleveringen ook online te staan? Zoals het bij Gammo en Gamekings ook het geval was/is ๐Ÿ˜• Als dat niet zo is ga ik het zeker weten niet kijken :wink:"

    Vast wel via RTLGemist.

  7.   
    nickykolkie's avatar

    ”mitchelltje9″ schreef, "kijk liever gamekings ๐Ÿ˜› "

    jha ik ook ik kijk alleen maar naar gamekings niet naar die andere programmas

  8.   
    nickykolkie's avatar

    Reins.NL schreef, "Gametrailers op MTV. 1 nadeel pas om half 12!"

    ook op dinsdag 10 uur -.- na gamekings

  9.   
    Overload14's avatar

    Reins.NL schreef, "Gametrailers op MTV. 1 nadeel pas om half 12!"

    Idd das stom da zet zo laat geven…

  10.   
    Dy-88's avatar

    kijk liever gamekings ๐Ÿ˜‰

    gameville, maf ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•

  11.   
    Xtremie's avatar

    Voor de hele familie?Betekent zeker alleen maar Wii games?+Buzz ๐Ÿ˜ณ

  12.   
    GraveDevil's avatar

    Wel lachen dat de gameindustrie steeds meer als de film industrie wordt. “Als er 1 schaap over de dam is, volgen er meer”, zullen we maar zeggen. Ik verwacht eigenlijk niet dat dit een kijkcijfer kanon gaat worden, en er zal voorlopig ook wel alleen nintendo shit voorbij komen ๐Ÿ™‚

  13.   
    B–T–B-8's avatar

    kolkie95″][quote=”Reins.NL schreef, "Gametrailers op MTV. 1 nadeel pas om half 12!"

    ook op dinsdag 10 uur -.- na gamekings[/quote]

    kijk ik altijd gewoon op de site, want dat op tv is dan ondertussen al de aflevering van 7 weken geleden ofzo.

    ik kijk dus gewoon altijd gamekings op tv en gametrailers op de site. 8)

  14.   
    Mattmerize's avatar

    Ok, dat wordt dus een programma met alleen maar overduidelijke troep dat iedereen al weet van kutgames als samba di amigo en wii music (gewoon een mening, doan’t be hatin’).

  15.   
    Kaassouffl3's avatar

    Hmm ill give it a try

  16.   
    VanishNL's avatar

    wrm zit iedereen het al af te zeiken nog voordat ze het gezien hebben? kijk het gwn eerst een keer ๐Ÿ˜‰
    maarja, wat een boer niet kent, da eet hij niet ๐Ÿ˜›

  17.   
    ps3 gek's avatar

    Daiben schreef, "Ik vind dit echt volkomen nutteloos omdat de presentator waarschijnlijk geen bal van games afweet, en dit alleen maar doet om weer op tv te komen, die lui van gamekings die hebben er te minste nog wat verstand van intern van de engine van de game tot hoe het word gespeeld en waarschijnlijk die lui van gameville niet."

    Ik geef je helemaal gelijk, degene die graag gameprogrammas bekijken op tv, zijn eigenlijk alleen maar de mensen die al in het bezit zijn van een console en dagelijks gamen (hoeft nog niet die hard te zijn). De mensen die af en toe eens gamen zullen niet naar dit soort programmas kijken en de zogenaamde “die hard” gamers zullen toch liever kijken naar Gamekings! Maar hoe meer gamen een gewoonte wordt in het dagelijks leven, hoe beter wij als gamer zijnde worden behandeld ๐Ÿ˜› ๐Ÿ™„

  18.   
    ChielB's avatar

    Tuurlijk willen de meeste mensen hier een programma met iets meer kennis van zaken, maar daarom staat er ook bij dat GameVille niet voor de fanatieke/hardcore gamer bedoeld is.

    Het is meer een stukje lifestyle voor gezinnen, kinderen die wel wat spelen, games leuk vinden, maar niet heel actief nieuws bijhouden of reviews lezen. Nogal een andere doelgroep dus. ๐Ÿ˜‰

  19.   
    -050- Critical's avatar

    ChielB schreef, "Tuurlijk willen de meeste mensen hier een programma met iets meer kennis van zaken, maar daarom staat er ook bij dat GameVille niet voor de fanatieke/hardcore gamer bedoeld is.

    Het is meer een stukje lifestyle voor gezinnen, kinderen die wel wat spelen, games leuk vinden, maar niet heel actief nieuws bijhouden of reviews lezen. Nogal een andere doelgroep dus. :wink:"

    tsja maar met een Corine boom is het al verdoemd te mislukken lifestyle gaming is wel leuk maar er moet wel iemand bij zitten die er iets van snapt want anders heb je er geen reet aan ook al ben je geen hardcore gamer zo als bijna iedereen op deezee site is. en ze zullen wel veel wii laten zien en misschien nog viva pinata ๐Ÿ™„ maar ik ga er wel een keer voor zitten om 4 uur met een bakje thee en een smakelijk koekje ๐Ÿ˜› het is toch lifestyletv

  20.   
    delta62's avatar

    ”mitchelltje9″ schreef, "kijk liever gamekings ๐Ÿ˜› "

    Gamekings zuigt wel een beetje. Het is wel leuk om te kijken maar als je een goed oordeel over een game wil kan je beter op internet kijken ofzo of een blad lezen.

  21.   
    PaNNa's avatar

    Zielig dat Belgiรซ niet zulke programma’s uitzend, ze zijn er radicaal tegen :(.

  22.   
    Masterchief's avatar

    Tmf = gamekings
    RTL5 = gamerush
    RTL4 = Gameville

    Waar blijft SBS 6 nou !!

  23.   
    Gerjann's avatar

    kolkie95″][quote=”Reins.NL schreef, "Gametrailers op MTV. 1 nadeel pas om half 12!"

    ook op dinsdag 10 uur -.- na gamekings[/quote]

    jaaa dat wordt wel ssteeds gezegd maar het komt nooit om 10 uur! ๐Ÿ™

  24.   
    Kilerden's avatar

    het komt om 5 over 10 ’s avonds!!!

  25.   
    Garuda's avatar

    LAME

  26.   
    Lashrom's avatar

    GameVille of een van de andere droge soaps ? ๐Ÿ˜†
    Kies ik toch voor GV.

  27.   
    Wout,,'s avatar

    kyk liever op de tv Gametriailers en Gamekings….. later.

  28.   
    ps3 gek's avatar

    Conclusie: De meeste GNleden zullen niet veel hebben aan dit programma voor het hele gezin, aangezien ze het vast niet gaan hebben over GTA IV, Mercenaries 2 en andere moordspellen ๐Ÿ˜›

  29.   
    boezeidekoe's avatar

    Dit is toch niet leuk, meeste die kijken zijn juist WEL die hardcore gamers. Videokaarten en Grpahics zullen wel niet genoemd worden.. Je zou kunnen zeggen dat Gamekings Crysis is en Gameville van RTL4 Donkey Kong. Slap dus ๐Ÿ˜›