Verkopen Xbox Live Arcade schieten omhoog

Microsoft heeft rooskleurige resultaten onthuld omtrent Xbox Live Arcade. Gedurende een Summer of Arcade-schema, dat vijf weken duurde, was er een stijging van 58 procent van het aantal unieke leden dat een Arcade-game kocht. Augustus was over het algemeen gezien erg succesvol, want de maandelijkse opbrengsten van Xbox Live Arcade namen met 67 procent toe. In deze maand gebeurde het ook voor het eerst dat een Xbox Live Arcade-game in de top-3 verscheen van meest bekeken pagina’s op Xbox.com.


De grote reden voor dit succes lijkt simpel, want de afgelopen tijd verschenen er vele ijzersterke, en tevens zeer populaire, games op Xbox Live Arcade. Titels als Castle Crashers, Braid, Geometry Wars: Retro Evolved 2, Bionic Commando: Rearmed en Galaga Legions deden het allen erg goed.

De komende maanden kunnen we onder andere veelbelovende titels als South Park, R-Type Dimensions en Portal: Still Alive verwachten op Xbox Live Arcade, dus dat belooft nog wat…

  1.   
    -050- Critical's avatar

    en de originele banjo kazooie:D niet vergeten (A) maar ik merk ook dat ik stiekem een beetje meer op XBLA zit ๐Ÿ™‚

  2.   
    ricklolps3's avatar

    )wtw(Critical schreef, "en de originele banjo kazooie:D niet vergeten (A) maar ik merk ook dat ik stiekem een beetje meer op XBLA zit ๐Ÿ™‚ "

    had het wel verw8 ๐Ÿ™„

  3.   
    Jarek's avatar

    Haha Southpark.. Grappig ? ๐Ÿ˜€

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Allemaal toffe games ๐Ÿ˜› jammer worden zulke games nooit meer echt gemaakt door developers ๐Ÿ™ Alleen nog maar FPS, RTS, MMORPG en zo.

    Doe mij maar meer van die goede oude 2D platform games hoor die zijn vaak nog leuker ๐Ÿ˜›