World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt mogelijk 13 november

World of Warcraft: Wrath of the Lich King moet spelers van de MMORPG weer langer voorzien in hun verslaving, dankzij nieuwe mogelijkheden in het continent Northrend. Een releasedatum was nog altijd onduidelijk, maar het lijkt er vandaag op dat we nu weten wanneer deze uitbreiding zal verschijnen.

Volgens een advertentie op WoWhead.com komt Wrath of the Lich King op 13 november uit. Een andere Warcraft-site, WOW Insider, heeft de echtheid gecontroleerd van de advertentie en men wist te melden dat het officieel is.

Uiteraard blijft het wachten op een bevestiging van 13 november als releasedatum door Blizzard.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt waarschijnlijk op 13 november voor de PC, als uitbreiding op World of Warcraft: The Burning Crusade.

  1.   
    Umbra's avatar

    Zou wel leuk zijn ^^.

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    word hij op dezelfde (oude) engine gemaakt ? of krijgt het ook een grafische update

  3.   
    Julius's avatar

    wow dat is opeens wel heel snel 😮

  4.   
    -050- Critical's avatar

    nou kan ik niet meer afspreken met de helft van mn vrienden:-? Die zijn vanaf dan gewoon niet meer bereikbaar 🙄