Xbox 360 na prijsverlaging nu goedkoper dan de Nintendo Wii in Japan

Nadat de Xbox 360 in Japan vorige maand nog uitverkocht was na de release van de JRPG Tales of Vesperia, heeft Microsoft nu nóg een offensief in de strijd gegooid om de verkopen in Japan op te krikken, namelijk een fikse prijsverlaging.

De prijzen van de verschillende Xbox 360 SKU’s zijn met zo’n dertig procent omlaag gehaald. Het Xbox 360 Arcade pakket (zonder harde schijf) kost nu bijvoorbeeld nog maar 19,800 yen, oftewel 113 euro. De andere SKU’s zijn ook in prijs verlaagd. Hiermee is de Xbox 360 Pro (mét harde schijf) goedkoper dan de Nintendo Wii en kost deze iets meer dan de helft van de prijs van een PlayStation 3. We zullen zien of dit zijn vruchten af gaat werpen…

  1.   
    rocksteen's avatar

    stomme 360 met zijn prijsverlagingen 👿 niet leuk 😥 8)

  2.   
    David493's avatar

    damn 113 euro das goedkoper dan een ps2 😕

  3.   
    gappower's avatar

    wow da’s goodkoop

  4.   
    Mattmerize's avatar

    Ookal was ie een euro dan zou ik hem nog niet hoeven *knuffelt PS3*. Niks tegen de 360 hoor, maar ik hoef er gewoon geen.

  5.   
    nick7's avatar

    Matthijsjuh schreef, "Ookal was ie een euro dan zou ik hem nog niet hoeven *knuffelt PS3*. Niks tegen de 360 hoor, maar ik hoef er gewoon geen."

    nou als ie maar een euro is koop ik hem wel. maar vind een beetje sneu van microsoft om de ps3 tegen te werken dat ze dat ding steeds goedkoper maken als ze hem nou gewoon beter maken dat is handiger want echt goed is ie niet

  6.   
    Justinsane's avatar

    ”David493″ schreef, "damn 113 euro das goedkoper dan een ps2 😕 "

    Een ps2 kan je zeker wel goedkoper krijgen.

  7.   
    jungler's avatar

    steek
    maar ben zeer tevreden met men ps3
    mss een xbox voor de xbox exclusives ? 😛

  8.   
    GraveDevil's avatar

    oftewel 113 euro.

    Zomaar effe eeen vraagje (ben doodseruis nu): Is importeren een optie? Zodat ik ook online kan en shit, maar online is niet persé een must. Ik wil wel games hier in de gameshop kunnen halen die op mijn Japanse xbox te spelen zijn (ook al is het goedkoper om die zooi ook te importeren uit Japan en omstreken).

  9.   
    Chinook's avatar

    als je gaat importeren dan moe je denk ik ook alle games importeren uit azië

  10.   
    Rhemme's avatar

    Een Xbox 360 is inderdaad niet regiovrij. Sommige games zijn dat wel, daar kiezen uitgevers zelf voor, maar dat zijn uitzonderingen.

  11.   
    -050- Critical's avatar

    GraveDevil schreef, "

    oftewel 113 euro."

    Zomaar effe eeen vraagje (ben doodseruis nu): Is importeren een optie? Zodat ik ook online kan en shit, maar online is niet persé een must. Ik wil wel games hier in de gameshop kunnen halen die op mijn Japanse xbox te spelen zijn (ook al is het goedkoper om die zooi ook te importeren uit Japan en omstreken).

    als je dan een optie wil om je spellen te verschepen
    play-asia.com 8)
    rusttige site met chillle games voor minder geld en misschien wel japans 🙄

  12.   
    MMXX's avatar

    nick7″][quote=”Matthijsjuh schreef, "Ookal was ie een euro dan zou ik hem nog niet hoeven *knuffelt PS3*. Niks tegen de 360 hoor, maar ik hoef er gewoon geen."

    nou als ie maar een euro is koop ik hem wel. maar vind een beetje sneu van microsoft om de ps3 tegen te werken dat ze dat ding steeds goedkoper maken als ze hem nou gewoon beter maken dat is handiger want echt goed is ie niet[/quote]

    Boe hoe, zo gaat het nou eenmaal in de economie en echte wereld. Bedrijven proberen meer winst te maken dan de ander. Dus wat dat betreft heb ik echt geen medelijden met een bedrijf.

    Ik zit nu trouwens wel erg over na te denken om een Xbox360 te halen vanwege de prijs en MGS4 kan nog altijd wel 5 jaar op me wachten. 😆

  13.   
    Ika Q's avatar

    ”David493″ schreef, "damn 113 euro das goedkoper dan een ps2 😕 "

    113 euro voor een arcade system is het niet waard. De arcade versie heeft de minimale dingen, waar je nog maar net mee kan gamen (offline).

  14.   
    Uchiha linkz's avatar

    WHAHAHAH How low can you go tijden in japan was het maar ook zo in europa 🙁

  15.   
    calkie's avatar

    Justinsane schreef, "

    ”David493″ schreef, "damn 113 euro das goedkoper dan een ps2 😕 "

    Een ps2 kan je zeker wel goedkoper krijgen."

    zag em ongeveer een 2 mnd terug bij de mediamarkt staan voor 70 eurowat voor 1 weet ik niet meende zonder spel de doos was geel dat weet ik nog wel

  16.   
    stormtrooper's avatar

    Jezus wat goedkoop, het gaat dus slecht denk met de zaken van microsoft!

  17.   
    Maotes's avatar

    Puur om te kijken hoever de makers van de Nintendo Wii gaan met de prijsverlaging. Ze lokken het uit om zo de Nintendo Wii qua prijs laag te maken totdat ze er niet eens veel aan verdienen.