Eerste tracks bevestigd voor Wii Music

Muzikale Wii-gamers kunnen tegen het einde van dit jaar weer flink uit hun dak gaan, want dan verschijnt namelijk Wii Music. Deze game laat je met de WiiMote, Nunchuk en eventueel ook het Balance Board (als pedalen voor je drumstel) diverse instrumenten bespelen, waarbij je vele bekende liedjes tegen kunt komen.

Via een Japanse website zijn we ook de eerste tracks van Wii Music te weten gekomen. Variërend van klassieke muziek van Mozart en kindvriendelijke deuntjes tot heerlijke retro-nummers uit games als Super Mario Bros. en The Legend of Zelda.: het zit allemaal al bij deze prille groep nummers. Natuurlijk is dit slechts een eerste selectie, dus we hopen spoedig meer nummers te ontdekken.

    * My Grandfather’s Clock
    * Eine Kleine Nachtmusik
    * Ode to Joy
    * Super Mario Brothers Theme
    * The Legend of Zelda
    * Animal Crossing Wild World

In Wii Music bestuur je met de Nunchuck, Wiimote en eventueel ook het Balance Board een zes-persoons band. In de singleplayer mode is het mogelijk om de hele band aan te sturen, of laat de computer een deel voor zijn rekening nemen. Daarnaast bevat de game een multiplayer voor vier spelers, wat natuurlijk de grootste trekspleister is van deze game. In totaal zul je veertig instrumenten tot je beschikking hebben om een lekker swingend nummertje te spelen.

Wil je meer weten over Wii Music? Lees dan ook eens onze preview.

Wii Music verschijnt 14 november voor de Wii.

  1.   
    S4p4t6m's avatar

    dit kan best wel eens wat gaan worden, mooiste zou zijn als je zelf je muziek kon uploaden en dan werd het verspreid dat iedereen het kan downloaden, zo hoeft nintendo ook niet alles et muziek op orde te houden. 😀

  2.   
    kelstar's avatar

    cool mp3 op je wii

  3.   
    RuftBanaan's avatar

    Dit lijkt mij echt zo booooooring 😡