Nieuwe PS3 bundel komt naar Amerika

Sony heeft recentelijk informatie vrijgegeven over een nieuwe PS3 bundel, het zou gaan om een 160GB versie met de game The Uncharted: Drake’s Fortune daarbij meegeleverd. Deze bundel zal ook een Dualshock 3 controller bevatten en een code waarmee je PAIN van het PlayStation Network zal kunnen downloaden.

Veel PS3 bezitters gebruiken hun console niet alleen meer om games op te spelen maar ook om films te bekijken en muziek te beluisteren, daarom heeft Sony deze bundel voorzien van een 160GB-grote HDD.

Deze bundel zal in november verschijnen in Amerika. Over een Europese release is nog geen informatie vrijgegeven.

Playstation 3 logo

De Playstation 3 is Sony’s derde spelcomputer, en is op 23 maart 2007 in Europa verschenen. Ondanks een moeilijke start is de PS3 voornamelijk in Europa van de grond gekomen, door exclusives als Uncharted: Drake’s Fortune en Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. De spelcomputer is veel krachtiger dan de Xbox 360, alleen omdat veel games eerst ontwikkeld worden voor de 360 is dat voorlopig alleen te zien bij games die exclusief voor de PS3 ontwikkeld zijn. Gamen is leuk en aardig, maar is niet de enige functionaliteit van de Playstation 3: het is namelijk ook de goedkoopste en snelste Blu-Ray speler op de markt. Combineer dat met de mogelijkheid om CD’s af te spelen, een harde schijf om films en muziek op te zetten en je hebt een volwaardig multimedia apparaat.

  1.   
    jungler's avatar

    nja al da pack gedoe
    tis wel goed maarja …
    veer de hebbers van een ps3 is da ni veel veranderent 🙄 😆

  2.   
    Mattmerize's avatar

    Lijkt mij een redelijke deal. Ik zou alleen me god niet weten wat je met 160GB moet.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik dacht zeker Little Big Planet. En in 2009 zal er vast een nieuw bundel komen met het lang verwachte deel God of War III 😛

    Matthijsjuh schreef, "Lijkt mij een redelijke deal. Ik zou alleen me god niet weten wat je met 160GB moet."

    Nou ik heb ook veel Muziek videos en zelfs fotto’s (te veel)–>Demos PS3 themes op mijn hardeschijf staan dus meer ruimte is altijd welkom bij mij. + Dat sommige games net als Metal Gear Soilid extra MB gegeugen kost dus ….

    It doesn’t matter if you have the 20GB, 40GB, 60GB, or even the 80GB PlayStation 3–you can always use more storage space 😛

  4.   
    7abian's avatar

    Meh, Als je al een PS3 hebt kan je net zo goed een 500GB HDD-tje halen en inbouwen, kun je je films iig kwijt 🙂

  5.   
    PS3Killer's avatar

    7abian schreef, "Meh, Als je al een PS3 hebt kan je net zo goed een 500GB HDD-tje halen en inbouwen, kun je je films iig kwijt :)"

    Ja, maar sommige mensen zoals ik vinden dat k*t, aangezien je dat zult hebben dat je dingen niet meer kan downloaden ofzo, houd em zoals ie is zou ik zeggen, of laat het door een pro doen. Maar niet door die prutsers die je PS3 mollen want dan kun je 😥 en

  6.   
    Julius's avatar

    7abian schreef, "Meh, Als je al een PS3 hebt kan je net zo goed een 500GB HDD-tje halen en inbouwen, kun je je films iig kwijt :)"

    ja precies, al dat gezeik over te weinig ruimte is echt dom als je er ook gwn zelf makkelijk een nieuwe harde schijf in kan zetten.