Tom Clancy’s EndWar bevestigd voor de DS en PSP

Tom Clancy’s EndWar zal spoedig de harten van fans van actie en RTS sneller laten kloppen, althans wat betreft gamers met een Xbox 360 of PlayStation 3. Er is ook een PC-versie in ontwikkeling en vandaag heeft men bevestigd dat er tevens draagbare versies uitgebracht zullen worden.

EndWar is namelijk bij het Duitse Funatics in ontwikkeling voor de Nintendo DS en de PlayStation Portable. Beide versies zullen echter niet over de veelbelovende stembesturing beschikken.

Tom Clancy’s EndWar speelt zich af in tijdens de Derde Wereldoorlog, waarbij er nieuwe AI, graphics, physics en animaties worden gebruikt die niet mogelijk waren voor de launch van de next-generation hardware. De game wordt helemaal opnieuw opgebouwd en zal geen samenraapsel zijn van andere games, waarbij het genre van Tom Clancy’s EndWar te vinden is bij de strategische oorlogsgames. De game legt een grote nadruk op actie boven het managen van resources en daarnaast kan je het spel volledig met je stem besturen.

Tom Clancy’s EndWar verschijnt 7 november voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De game is ook in ontwikkeling voor de PC, Nintendo DS en PlayStation Portable.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Wordt misschien nog wel wat leuks voor op vakantie. ๐Ÿ™‚

  2.   
    gebruiker50081's avatar

    Leuk voor in de auto of in t vliegtuid ๐Ÿ˜†

  3.   
    nickykolkie's avatar

    jeujjj gellukig ook voor de psp dat word leuk ๐Ÿ˜€