Eerste bewegende Star Wars: The Old Republic beelden

In de videodocumentaire die hier onder staat zijn de eerste bewegende beelden van de game Star Wars: The Old Republic te zien. Ontwikkelaar Bioware heeft wel aangegeven dat de game nog lang niet af is en dat er dus nog vele verbeteringen zullen komen. Daarnaast zegt de ontwikkelaar ook dat dit de ultieme Star Wars game gaat worden.

Star Wars: The Old Republic is de langverwachte massive multiplayer online game in het Star Wars universum. De game speelt zich driehonderd jaar na “Knights of the Old Republic” af, dat is nog steeds enkele duizenden jaar voordat Anakin in zicht komt. Je kunt kiezen om als Jedi te spelen of als Sith, en verder nog een aantal andere klassieke Star Wars-rollen. Tijdens de game zul je verschillende metgezellen om je heen krijgen die je trouw zijn of bedriegen, afhankelijk van jouw acties.

Star Wars: The Old Republic verschijnt op een nog onbekende datum op de PC.

  1.   
    Gold_Thunder's avatar

    Ik heb te snel geoordeeld. Ik dacht persoonlijk dat dit niks zou worden omdat het een MMORPG word. Alleen nu ik hoor dat het verhaal eigenlijk een enorm grote invloed heeft op de game ben ik toch wel benieuwd. Ik hoop dat het gewoon KoToR 3 wordt, maar dan als extra optie dat er menselijke spelers in je team zitten ipv npc’s.

    PS: Heerlijk die KoToR muziek op de achtergrond, brengt me weer terug naar die goeie ouwe tijd. ๐Ÿ˜›

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik ga duidelijk Sith worden en iedereen dood maken met die coole bliksem ๐Ÿ˜† Dit wordt misschien wel mijn eerste MMORPG als hij tenminste gratis te spelen is. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    R1chardTM's avatar

    )GN(-Erik schreef, "als hij tenminste gratis te spelen is. ๐Ÿ˜‰ "

    Daar zal ik niet van uit gaan
    ๐Ÿ˜‰

  4.   
    -050- Critical's avatar

    er zitten wel weer lekker veel halo1 level look a likes in:P.
    nou is starwars misschien wel de moedervan sience fiction dus andersom kan ook ๐Ÿ™„

  5.   
    mrxthereal's avatar

    )wtw(Critical schreef, "er zitten wel weer lekker veel halo1 level look a likes in:P.
    nou is starwars misschien wel de moedervan sience fiction dus andersom kan ook ๐Ÿ™„ "

    Goed dat je het zelf zegt… Maaruhm ja wel aardig alleen jammer dat het een MMORPG word ik heb geen zin in de maandelijkse kosten, ow en deze trailer is echt al een week uit ofzo XD.

  6.   
    Capp's avatar

    Nikx voor mij dus.. xD

  7.   
    Bandit King's avatar

    Nou moet ik eventjes eerlijk zijn en toegeven dat ik wel een beetje ziek word van al de nieuwe MMORPG’s waarvoor je moet betalen. Nou is het alleen dat ik SW gewoon geweldig vind dat ik het waarschijnlijk zal kopen, maar echt. Waarom kunnen ze gewoon nier expansions uitbrengen en daarvoor geld vragen? โ‚ฌ10 per maand is best veel.

  8.   
    Sarge's avatar

    Ik hoop dat je niet maandelijks moet gaan betalen ๐Ÿ™