Releasedatum Mirror’s Edge, krijgt DLC

We wisten al dat Mirro’s Edge naar de PC zou komen. We wisten al dat dit ergens in januari zou gebeuren. Nu weten we ook dat dit 16 januari zal zijn. PC-gamers kunnen hun kotszakjes van oud & nieuw dus nog even bewaren, want halverwege januari zouden ze wel weer eens van pas kunnen komen. Alsof dat nog niet genoeg is probeert DICE je ‘motion sickness’ nog wat aan te dikken, want ‘later die maand’ zal er downloadable content verschijnen voor de game. Er zullen time trial maps verschijnen, die je kunt downloaden voor 800 Microsoft Points. Andere prijzen zijn niet bekend, wel is bekend dat er een gratis extra map te downloaden zal zijn voor de PlayStation 3.

Mirror’s Edge is een project van ontwikkelaar DICE voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC waarmee ze een revolutionaire stap vooruit willen nemen in het FPS genre. In ME wordt namelijk veel aandacht besteed aan realistische bewegingen vanuit het eerste-persoons perspectief. Armen zwaaien ritmisch langs het lichaam als je snelheid maakt, de camera schudt heftig als je landt na een sprong en je hoort je broek schuren over het beton als je een sliding maakt.

Je speelt Faith, een sportieve dame, die pakjes aflevert voor een beweging die zich verzet tegen het totalitaire regime van de stad waar ze in woont. Je zal voornamelijk moeten vluchten, want vechten heeft als kwetsbare dame geen zin, en rennen voor je leven is aan de orde van de dag.

Zet je eerste stappen in de wereld van Mirror’s Edge met onze rennende review.

Mirror’s Edge is verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt 16 januari.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Jeeeuuh, ik kan niet wachten ๐Ÿ˜€

  2.   
    craz's avatar

    mr.black schreef, "Jeeeuuh, kan ik niet wachten ๐Ÿ˜€ "

    Ik kan wel wachten ๐Ÿ˜€ gelukkig maar ๐Ÿ˜›

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Het concept voor deze game heb ik al wel eerder gezien in andere games (UT2004) oh ja en ook bij die sport waar ze ook rennen springen en klimmen zonder te stoppen (ff de naam vergeten)

    Maar voor de rest lijkt me dit wel een grappige game, als ze tenminste ook een versie van de Unreal Editor bij doen ๐Ÿ˜‰

  4.   
    nickykolkie's avatar

    yagamer schreef, "

    ”mr.black” schreef, "Jeeeuuh, kan ik niet wachten ๐Ÿ˜€ "

    Ik kan wel wachten ๐Ÿ˜€ gelukkig maar ๐Ÿ˜› "

    ik ook xD

  5.   
    mitchelltje9's avatar

    ik kan ook nie wachte ๐Ÿ˜ฎ

  6.   
    Yostie Montana's avatar

    )GN(-Erik schreef, " oh ja en ook bij die sport waar ze ook rennen springen en klimmen zonder te stoppen (ff de naam vergeten) "

    Free runnen ๐Ÿ˜‰