Xbox Live zal niet opnieuw crashen met Kerst

Vorig jaar met Kerstmis was er enigszins paniek toen Xbox Live crashde vanwege het grote aantal mensen dat gebruik wou maken van de service. Velen haden namelijk een Xbox 360 gekregen voor Kerstmis en wouden die uiteraard meteen uitproberen. Dit jaar zullen er met Kerst waarschijnlijk ook weer veel consoles cadeau worden gegeven en naast het feit dat alle mensen die een Xbox 360 hebben gekregen verbinding moeten zullen maken met Xbox Live, moeten ze ook nog eens allemaal het nieuwe Xbox 360 dashboard downloaden waardoor het niet vreemd zou zijn als Xbox Live weer crasht.

Volgens Aaron Greenberg, group product manager van de Xbox 360, zal dit echter niet het geval zijn omdat Microsoft uitgebreide voorbereidingen heeft getroffen. Hij zegt dat Microsoft een hele infrastructuur heeft gebouwd om ervoor te zorgen dat er niks misgaat rond Kerst en ook staan er extra mensen klaar om in te grijpen als het, ondanks de voorbereidingen, toch mis gaat.

    “Weโ€™ve built a lot of infrastructure, a lot of behind the curtain no one sees. This is something that Microsoft is good at.

    We are well prepared for the type of growth we expect this holiday.

    We will have people standing by, more people on hand than we’ve ever had before. Knock on wood we will hopefully not have any issues.”

  1.   
    nanathan's avatar

    Best dat ze niet crashen he nu Home er is voor PS3, hopelijk crashed Home niet want iedereen gat massaal HOME bekijken.

  2.   
    R1chardTM's avatar

    nanathan schreef, "Best dat ze niet crashen he nu Home er is voor PS3, hopelijk crashed Home niet want iedereen gat massaal HOME bekijken."

    Net als of veel mensen en een Xbox 360 en een PS3 hebben, dat percentage is niet heel erg hoog hoor. ๐Ÿ™„

  3.   
    craz's avatar

    Aaa joh… wie gaat er nou met kerst op xbox live. En trouwens het duurt maar 2 dagen wie niet zonder kan heeft dan pech ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™„

  4.   
    PaNNa's avatar

    Dan kunnen we dit jaar een Kersttornooi organiseren.

  5.   
    Wouter's avatar

    Dat hoop ik dan. Ik namelijk dat m’n NXE zo ontzettend traag is de laatste tijd. ๐Ÿ™

  6.   
    delta62's avatar

    dat is goed, maar was het gecrasht dan? ๐Ÿ˜ณ