Flash Me: Super Stacker 2

Het is weer even geleden dat we er eentje hadden, maar vandaag hebben we weer een prachtige Flash Me voor jullie. De game die deze keer voor een lekkere verslaving gaat zorgen is Super Stacker 2. In dit spel moet je in verschillende levels objecten als blokken, rondjes en driehoeken op een specifieke manier gaan stapelen, waarbij het belangrijk is dat ze niet omlaag de diepte in vallen.

Een sterke toren of stabiele constructie is dan ook wel gewenst en zeker in de latere levels is dit niet altijd even makkelijk. De levels zijn opgedeeld in vier blokken van tien levels en bij elk nieuw blok gaat de moeilijkheidsgraad wat omhoog. Daarnaast krijg je ook een kleine beloning na het uitspelen van een blok en als je alle levels hebt voltooid, kan je voor nog meer uitdaging de speciale bonus mode spelen, waarbij de blokken is willekeurige volgorde zich aandienen.


Bovenin het beeld zie je welke objecten er nog komen in het level, waardoor je goed vooruit dient te plannen om een stevig bouwwerk te maken dat een aantal seconden blijft staan nadat alle objecten zijn geplaatst. De gezichtjes die je in de objecten ziet, zijn een handige indicatie om te zien hoe stabiel ze zich voelen.

Super Stacker 2 kent verder nog speciale speed runs om zo snel mogelijk levels te doorlopen en ook is het mogelijk om met een editor aan de slag te gaan, zodat je naar hartelust eigen levels kunt maken.

Je kunt Super Stacker 2 spelen op deze website.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Gaaf, maar damn wat verslavend. 😆 8)

    Ben nu bij de tricky levels, zijn al best pittig soms.

  2.   
    7lotus94's avatar

    ohh, der zitten een paar lastige tussen! 😕

    maar wel leuke flash me weer!

  3.   
    ChielB's avatar

    Het wordt pas echt lastig als je die bonus mode kunt spelen en dan gewoon heel vaak af moet gaan om te wachten tot de objecten een beetje goede volgorde hebben. 😉

  4.   
    Rickass93's avatar

    Ik kom niet verder bij het framework (ronde 1 van de tricky)

  5.   
    Dy-88's avatar

    een harstikke leuke flash, van GN krijg ik altijd de leukste verslaafste flash games.
    en deze is er ook een! leuk en moeilijk. er zitten er wel een paar pittige tussen hoor! 😉

  6.   
    Fredje's avatar

    Idd, de echte frustratie begint in de bonus mode. Ik kon het niet meer aan 😉

  7.   
    Alias's avatar

    Leuk spelletje ben alleen nog niet in de bonus mode aangekomen. 😉